AlzaPlus+ drogerie Aplikace

GARNIER Body Regeneration

Zobraziť katalóg
GARNIER Body Regeneration
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: intenzivní regenerační tělové mléko 400 ml, regenerační krém na ruce 100 ml, antiperspirant ve spreji 150 ml
Kód:  VBAL561 Produktové číslo:  8592807326459 Stránky výrobcu

GARNIER Body Regeneration

Značka Garnier je celosvetovo úspešnou a obľúbenou značkou telové, pleťovej i vlasovej kozmetiky. Darčeková sada Garnier Body Regeneration obsahuje regeneračné telové mlieko, krém na popraskané ruky a antiperspirant. Regeneračné telové mlieko intenzívne vyživuje a regeneruje pokožku vášho tela, regeneračný krém na popraskané ruky poskytuje suchej pokožke hydratáciu a silný regeneračný účinok. Účinný dámsky antiperspirant v spreji ponúka extra dlhou 96hodinovou ochranu proti poteniu. Pekná darčeková sada GARNIER s kvalitnými prípravkami najmä pre suchú a citlivú pokožku poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady GARNIER Body Regeneration

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou telovou kozmetikou GARNIER
  • Regeneračné telové mlieko zabezpečí vláčnosť, pružnosť a hydratáciu pokožky
  • Zjemňujúci krém na ruky dokonale vyživí a zjemní aj veľmi suchú pokožku rúk
  • Účinný antiperspirant s obsahom minerálov s 96hodinovou ochranou proti poteniu
  • Prípravky dermatologicky testované, vhodné pre citlivú a suchú pokožku
  • Darčeková sada GARNIER Body Regeneration pre sviežu vôňu, hydratáciu i regeneráciu

GARNIER Body Repairing Care Body Milk 400 ml

Hydratačné telové mlieko Garnier Body Repairing Care pokožku do hĺbky regeneruje a pomocou kanadskej receptúry jej dodáva potrebné živiny. Je určené najmä pre veľmi suchú pokožku, ktoré navracajú vláčnosť, prirodzenú pružnosť a zabezpečuje jej hydratačnú rovnováhu. Ihneď po nanesení pokožku osviežuje a odstraňuje jej nepríjemné pnutie a svrbenie. Obsahuje výťažky z javorové miazgy, ktorá je známa svojimi hojivými a upokojujúcimi účinkami. Ľahká konzistencia prípravku sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nelepí.

Aktívne látky:
Javorová miazga - má hojivé a upokojujúce účinky, dodáva pokožke hydratáciu a výživu

Použitie telového mlieka:
Nanášajte na čistú pokožku, najlepšie po sprchovaní a jemne vmasírujte.

GARNIER Repairing Care Hand Cream 100 ml

Zjemňujúci krém GARNIER Repairing Care je špeciálne určený pre starostlivosť o veľmi suché a popraskané ruky. Vyniká svojím silným regeneračným účinkom. Pokožke dodáva potrebnú regeneráciu, upokojuje ju a ošetruje drobné prasklinky. Zanecháva ju pružnú, jemnú a zamatovo hebkú. Bojuje proti starnutiu pokožky a ochraňuje ju pred škodlivými účinkami vonkajšieho prostredia. Zloženie krému je obohatené o alantoín a glycerín. Bohatá textúra sa ľahko nanáša, nelepí sa a veľmi dobre sa vstrebáva.

Aktívne látky:
Alantoín - vyniká svojimi výraznými regeneračnými účinkami, ošetruje popraskanú pokožku
Glycerín - zvlhčuje, hydratuje a chráni ruky pred vonkajšími vplyvmi neviditeľným filmom

Použitie krému na ruky:
Prípravok naneste podľa potreby do dlaní a krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky.

GARNIER Mineral Action Control + Clinical Spray Antiperspirant 150 ml

Účinný dámsky antiperspirant v spreji GARNIER Mineral Action Control + poskytuje extra dlhou 96hodinovou ochranu proti poteniu. Dezodoranty GARNIER obsahujú aktívne minerál vulkanického pôvodu, ktorý nepretržite a prirodzene pohlcuje pot a reguluje potenie. Zároveň nechá pokožku voľne dýchať, zanechá ju suchú, hebkú a dodá vám nepretržitý pocit sviežosti. Je obzvlášť šetrný k jemnej pokožke, neobsahuje alkohol, takže nedôjde k podráždeniu. Bude vám skvelým spoločníkom pri športových výkonoch, stresových situáciách či bežnom dni.

Aktívne látky:
Aktívne minerál vulkanického pôvodu - pohlcuje pot, reguluje potenie

Použitie antiperspirantu:
Nanášajte na suchú a čistú pokožku podľa potreby.

zloženie

Telové mlieko:
Voda, Paraffinum liquidum / mineral oil, Glycerín, CYCLOPENTASILOXANE, Elaeis guineensis / palm oil, Petrolát, Butyrospermum parkii / shea butter, cetearyl alcohol, Aluminum starch octenylsuccinate, Acer saccharinum / sugar maple extract, Allantoin, Coco-Glucoside, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, xanthan gúm, Disodium EDTA, Imidazolidinyl urea, Metylparabén, butylparabén, BHT, Parfum / fragrance

Krém na ruky:
Aqua / water, Glycerín, cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum parkii butter / shea butter, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Allantoin, Sodium polyacrylate, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, CI 14700 / red 4, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Hydroxycitronellal , Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Parfum / fragrance

antiperspirant:
Izobután, ALUMINUM Chlorohydrate, DIMETHICONE, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, ISOPROPYL palmitate, ISODODECANE, PARFUM / Fragrance, Camellia sinensis LEAF EXTRACT, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, Perlite, propylén CARBONATE, Dimethiconol, CITRONELLOL, coumarin, Hydroxycitronellal, LIMONENE, LINALOOL

Obsah sady:
GARNIER Body Repairing Care Body Milk 400 ml
GARNIER Repairing Care Hand Cream 100 ml
GARNIER Mineral Action Control + Clinical Spray Antiperspirant 150 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Body Regeneration Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Body Regeneration. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER test regeneráció.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií