AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Gastroback 42813

Zobraziť katalóg
Gastroback 42813
Mini rúra – digitálna, multifunkčná, 1400W, objem 28l, 9 programov: ohrev (4 voľby), opekanie, pečenie, praženie, grilovanie, rozmrazovanie, časovač do 99min s automatickým vypnutím a kontrolkou, možnosť nastavenia teploty 70 °C–235 °C, podsvietený LCD displej - zobrazuje program, funkciu, čas a teplotu, osvetlený interiér, rodičovský zámok, tri výškové úrovne na uloženie plechu či roštu, masívne nerezové vyhotovenie, dodávané príslušenstvo: pizza kameň, grilovací rošt, plech na pečenie, odnímateľná tácka na omrvinky
Kód:  GASTR001 Produktové číslo:  42813

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gastroback 42813

Multifunkčná digitálna minirúra Gastroback 42813 s objemom 28 l je ideálnym pomocníkom v kuchyni na jednoduchú a rýchlu prípravu pokrmov. Vyniká svojím moderným dizajnom v masívnom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele, silným výkonom a množstvom skvelých funkcií. Ponúka 9 programov, medzi ktoré okrem štyroch možností ohrevu patrí opekanie, pečenie, praženie, grilovanie a rozmrazovanie. Umožňuje plynulé nastavenie teploty od 70 °C do 235 °C. Veľkou prednosťou je časovač do 99 minút s automatickým vypnutím a kontrolkou, vďaka ktorému si môžete nastaviť presný čas zapnutia prístroja presne podľa vašich potrieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Masívne vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • 9 programov
  • Plynulé nastavenie teploty od 70 °C do 235 °C
  • Časovač do 99 minút s automatickým vypnutím a kontrolkou
  • Podsvietený LCD displej
  • Rodičovský zámok

Bohaté príslušenstvo


Na prednej strane rúry sa nachádza podsvietený LCD displej, ktorý zobrazuje program, funkciu, čas a teplotu. Vďaka osvetlenému interiéru môžete priebežne kontrolovať stav pripravovaného pokrmu. Plech a rošt je možné uložiť do troch výškových úrovní. Rodičia malých detí ocenia rodičovský zámok. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo -  pizza kameň, grilovací rošt, plech na pečenie a odnímateľná tácka na omrvinky.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
230 V, 50 Hz

Hmotnosť:
9,7 kg

Príslušenstvo:

  • Pizza kameň
  • Grilovací rošt
  • Plech na pečenie
  • Odnímateľná tácka na omrvinky
 
 

Parametre a špecifikácia

Výška
30,5 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná, Na pizzu Hotovo!
Objem
28 l Hotovo!

Rozmery

Výška
30,5 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná, Na pizzu Hotovo!

Vlastnosti

Objem
28 l Hotovo!
Príkon
1 400 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaké má vnitřní rozměry? Aneb jak veliký plech se do ní vejde. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Gastroback 42813
Príslušenstvo pre Gastroback 42813 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gastroback 42813. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gastro 42813. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gastro 42813. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gastroback 42813.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií