Gateprotect GPO-100

Zobraziť katalóg
Gateprotect GPO-100
Firewall 4x GBE porty, VPN, eGUI, Web-filtering
Kód:  NN940a Produktové číslo:  GPO-100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gateprotect GPO-100

Firewall Gateprotect GPO-100 z novej rady využijú predovšetkým malé až stredné firmy či pobočky veľkých podnikov. Prístroj disponuje hneď štvoricou gigabajtových nezávislých portov RJ45. Iste oceníte absolútnu jednoduchosť samostatné konfigurácie a správu zariadenia pomocou unikátnej patentovanej technológie eGUI, ktorú nájdete naprieč celým sortimentom značky Gateprotect. Rovnako ako všetky vyššie rady ponúka jednoduché využitie VPN tunelov a ďalších bezpečnostných riešení. K firewallu GPO-100 je možné jednoducho pripojiť USB WiFi a rozšíriť tak funkcionalitu firewallu o WiFi rozhrania.

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá inštalácia a obsluha
  • Vhodný pre menšie až stredné firmy
  • 4 × RJ45
  • Patentovaná technológia eGUI

Riadenie šírky pásma

Podstatným faktorom úspechu hladké obchodnej činnosti je optimálna alokácia šírky pásma v sieti. Krátkej doby odozvy a neobmedzený prístup k dôležitým službám šetrí zdroje, čas a peniaze. Klasifikácia dátových tokov v sieti sa môže uskutočniť na základe IP adries, protokolu siete alebo typu služby (TOS) v IP hlavičke. Niektoré aplikácie môžu byť použité pri vyššej rýchlosti. Vďaka Application Control môže byť prístup k určitým službám, ktoré spotrebúvajú veľkú šírku pásma, ako je Skype alebo streamovanie videa blokovaný pre určité skupiny užívateľov.

bezpečnosť

V súčasnej dobe čelí spoločnosť novým výzvam pokiaľ ide o ochranu IT infraštruktúry. Ku komplexným a cieleným hrozbám, ako sú pokročilé pretrvávajúce hrozby (APT) a phishingových útokov dochádza čoraz častejšie. Citlivé firemné dáta na mobilných zariadeniach, musia byť chránené v reálnom čase, aj keď sa zamestnanci pohybujú mimo firewall spoločnosti. Gateprotect s S "Complete Security" prináša inovatívne riešenie poskytujúce všestrannú ochranu pre siete a koncových užívateľov, rovnako ako spoľahlivé zabezpečenie dát kdekoľvek a kedykoľvek.

Zabezpečené pripojenie cez VPN

Rýchle a bezpečné pripojenie k podnikovej sieti pomocou VPN, vďaka ktorému môžu zamestnanci v domácej kancelárii alebo na cestách pristupovať k citlivým firemným dátam v sieti, ako keby boli v kancelárii. Navyše majú firmy možnosť bezpečného prepojenia lokálnych sietí z niekoľkých miest. Ďalej Gateprotect ponúka IPSec a SSL site-to-site riešenie s X.509 certifikáty, ktoré môžu pracovať v režime bridge.

Parametre a špecifikácia

Šírka
165 mm Hotovo!
Výška
43 mm Hotovo!
Hĺbka
106 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Hmotnosť
1 700 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
165 mm Hotovo!
Výška
43 mm Hotovo!
Hĺbka
106 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 700 g Hotovo!

Porty

RJ-45
4 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gateprotect GPO-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gateprotect GPO-100.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií