Gateprotect GPO-110

Zobraziť katalóg
Gateprotect GPO-110
Firewall 4x GBE porty, VPN, eGUI, Web-filtering, traffic shaping, UTM
Kód:  NN940b Produktové číslo:  GPO-110

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gateprotect GPO-110

Firewall Gateprotect GPO-110 z novej rady plne nahrádza starší model GPO-125 a jeho služby využijú predovšetkým malé až stredné firmy či pobočky veľkých podnikov. Prístroj disponuje hneď štvoricou gigabajtových portov RJ45 a umožňuje tak spravovanie dátového toku až 1000 Mbit / zv prípade UTM až 100 Mbit / s. V tejto rade už môžete využiť možnosť súčasného využitia riešenie UTM (Antivirus, Antispam, contenu filtering).

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá inštalácia a obsluha
  • Možnosť inštalácie do 19 "rozvádzača
  • Vhodný pre menšie až stredné firmy
  • 4 × RJ45
  • Patentovaná technológia eGUI

Iste oceníte absolútnu jednoduchosť samostatné konfigurácie a správu zariadenia pomocou unikátnej patentovanej technológie eGUI, ktorú nájdete naprieč celým sortimentom značky Gateprotect. Rovnako ako všetky vyššie rady disponuje bezpečnostné funkcionalitou ako napr. VPN, traffic shaping, zero hour mail protection, web filtering alebo IDS / IPS. GPO-100 je dodávaný v prevedení desktop, ovšem nie je problém ho uchytiť do 19 "rozvádzača pomocou úchytkám, ktoré možno dokúpiť samostatne.

Riadenie šírky pásma

Podstatným faktorom úspechu hladké obchodnej činnosti je optimálna alokácia šírky pásma v sieti. Krátkej doby odozvy a neobmedzený prístup k dôležitým službám šetrí zdroje, čas a peniaze. Klasifikácia dátových tokov v sieti sa môže uskutočniť na základe IP adries, protokolu siete alebo typu služby (TOS) v IP hlavičke. Niektoré aplikácie môžu byť použité pri vyššej rýchlosti. Vďaka Application Control môže byť prístup k určitým službám, ktoré spotrebúvajú veľkú šírku pásma, ako je Skype alebo streamovanie videa blokovaný pre určité skupiny užívateľov.  

bezpečnosť

V súčasnej dobe čelí spoločnosť novým výzvam pokiaľ ide o ochranu IT infraštruktúry. Ku komplexným a cieleným hrozbám, ako sú pokročilé pretrvávajúce hrozby (APT) a phishingových útokov dochádza čoraz častejšie. Citlivé firemné dáta na mobilných zariadeniach, musia byť chránené v reálnom čase, aj keď sa zamestnanci pohybujú mimo firewall spoločnosti. Gateprotect s S "Complete Security" prináša inovatívne riešenie poskytujúce všestrannú ochranu pre siete a koncových užívateľov, rovnako ako spoľahlivé zabezpečenie dát kdekoľvek a kedykoľvek.

Pripojenie cez VPN

Rýchle a bezpečné pripojenie k podnikovej sieti pomocou VPN, vďaka ktorému môžu zamestnanci v domácej kancelárii alebo na cestách pristupovať k citlivým firemným dátam v sieti, ako keby boli v kancelárii. Navyše majú firmy možnosť bezpečného prepojenia lokálnych sietí z niekoľkých miest. Ďalej Gateprotect ponúka IPSec a SSL site-to-site riešenie s X.509 certifikáty, ktoré môžu pracovať v režime bridge.

Zabezpečené internetové rozhranie

  • Kancelárska a B-2-B komunikácie bez použitia internetu je v dnešnej dobe takmer nemysliteľná. Mnoho firiem používa webové aplikácie pre komunikáciu na sociálnych sieťach. Časté sú tiež mikroblogy, streamovanie multimediálneho obsahu či ukladanie dát v cloude. A najmä sociálne siete ako Facebook, Twitter alebo YouTube ponúkajú ideálne bránu pre kybernetické útoky. Vďaka pokročilým funkciám tohto firewallu môžete týmto útokom zdatne čeliť.

Parametre a špecifikácia

Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Hmotnosť
2 900 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 900 g Hotovo!

Porty

RJ-45
4 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gateprotect GPO-110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gateprotect GPO-110.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií