Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Gembird MHS-5.1-001

Zobraziť katalóg
Gembird MHS-5.1-001
3,4 6 hodnotení
Herné slúchadlá 5.1 virtual, do USB
Kód:  JP138A4 Produktové číslo:  MHS-5.1-001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird MHS-5.1-001

Headset Gembird MHS-5.1-001 5.1 virtual je ideálnym doplnkom pre počítačových hráčov, realistické 5.1 priestorové zvukové efekty však ocenia aj filmoví fanúšikovia alebo používatelia Skypu. Uzavretá konštrukcia zaručuje počúvanie ničím nerušené od okolitých vplyvov. To isté platí aj obrátene, totiž že vy nebudete rušiť ostatných ani pri zvýšenej hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavretá konštrukcia pre lepší zážitok
  • Pohodlné polstrované náušníky
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Vstavaný mikrofón s otočným mechanizmom
  • Podpora Plug and Play pre rýchle pripojenie
  • Možnosť zloženia

Pohodlie a vyvážený zvuk

Uzavreté slúchadlá MHS-5.1-001 kombinujú skvelé posluchové parametre vrátane 40 mm reproduktorov, širokého frekvenčného rozsahu a pohodlného nosenia po dlhú dobu. Ponúknu dôveryhodné zvukové podanie, ktoré oceníte pri celom rade činností. O pohodlie pri nekonečnom počítačovom hraní sa postarajú polstrované náušníky a nastaviteľný hlavový most. Otočným mechanizmom je vybavený aj integrovaný mikrofón.

Skladacia konštrukcia

Pozornosť si zaslúži skladacia konštrukcia, vďaka ktorej sa ľahšie zmestia do batohu. Poteší integrované ovládanie hlasitosti alebo dvojmetrový kábel. K počítaču alebo notebooku ich pripojíte cez USB rozhranie, pričom s podporou Plug and Play je ich pripojenie a inštalácia veľmi rýchla.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Doporučili byste mi nějaké typy sluchátek vhodných pro playstation 4 ? Děkuji

Dobrý den. Jsou tyto sluchátka vhodná i k playstationu 4? Děkuji za odpověď https://m.alza.cz/gembird-mhs-5-1-001-d4156813.htm

Ahoj, sluchátka na pc fungují skvěle. Jen mě rozčiluje to světlo co ke u ovládání hlasitosti. Nezkoušel jste je někdo připojit na PS4?

No to si děláte srandu! "Mohlo by se vám hodit". No to mohlo a taky že na ně čekám už měsíc! Zajímalo by mě co se pos*ralo v procesu

Diskusia a poradňa k Gembird MHS-5.1-001
Príslušenstvo pre Gembird MHS-5.1-001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird MHS-5.1-001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird MHS-5.1-001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird MHS-5.1-001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird MHS-5.1-001.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií