AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gembird MHS-EP-001

Zobraziť katalóg
Gembird MHS-EP-001
3,7 6 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia otvorená, frekvenčný rozsah 50Hz–18000Hz, kábel 0.9m, 3.5mm Jack
Kód:  JP138A1 Produktové číslo:  MHS-EP-001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird MHS-EP-001

Spoločnosť Gembird vznikla v Holandsku v roku 1997 a od tej doby sa zaryla do podvedomia mnohých užívateľov ako kvalitná a cenovo dostupná značka pre široké spektrum užívateľov. Hlavným krédom a myšlienkou tejto spoločnosti bolo dať ľuďom už od samého vzniku kvalitný výrobok za rozumné peniaze spolu s nadčasovým dizajnom. Využite tak aj vy ponuky jedného z kľúčových výrobcov a predajcov na trhu v oblasti elektroniky.

Slúchadlá, ktoré sú dokonalým príslušenstvom pre širokú paletu prenosných zariadení. Vďaka silikónovým náušníkom padnú užívateľovi vždy dokonale a súčasne napomáhajú k zmierneniu vnikania hluku z okolitého prostredia. Hodí sa preto aj pre použitie v prostriedkoch verejnej hromadnej dopravy a aplikácii na ďalších rušných miestach vďaka malému tlaku, ktoré na ucho vyvíja sa tak hodí na dlhé používanie. K zdroju zvuku sa pripájajú 0,9 m dlhým káblom, ktorého súčasťou je praktický in-line mikrofón. Hlavným rysom týchto slúchadiel je kompatibilita a štýlové farebné prevedenie v kombinácii s kvalitnými basami. Tieto slúchadlá budú dokonale ladiť s vašim moderným životným štýlom a stanú sa ideálnym spoločníkom pre váš mobilný telefón, tablet alebo hudobný prehrávač.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat jestli jsou dost hlasite?

Diskusia a poradňa k Gembird MHS-EP-001
Príslušenstvo pre Gembird MHS-EP-001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird MHS-EP-001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird MHS-EP-001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird MHS-EP-001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird MHS-EP-001.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií