AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Gembird MHS-EP-OPO

Zobraziť katalóg
Gembird MHS-EP-OPO
3,1 12 hodnotení
Slúchadlá do uší s mikrofónom, frekvencia citlivosti 108dB, impedancia 32Ohm, 3.5mm jack, plochý kábel s ovládaním hlasitosti
Kód:  JP138A1a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird MHS-EP-OPO

Spoločnosť Gembird vznikla v Holandsku v roku 1997 a od tej doby sa zaryla do podvedomia mnohých používateľov, ako kvalitná a cenovo dostupná značka pre široké spektrum používateľov. Hlavným krédom a myšlienkou tejto spoločnosti bolo dať ľuďom už od samého vzniku kvalitný výrobok za rozumné peniaze, spolu s nadčasovým dizajnom. Využite tak aj vy ponuku jedného z kľúčových výrobcov a predajcov na trhu v oblasti elektroniky.

Slúchadlá, ktoré sú dokonalým príslušenstvom pre širokú paletu prenosných zariadení. Vďaka silikónovým náušníkom padnú používateľovi vždy dokonale a súčasne napomáhajú k zmierneniu vnikania hluku z okolitého prostredia. Hodia sa preto aj na použitie v prostriedkoch verejnej hromadnej dopravy aj na ďalších rušných miestach vďaka malému tlaku, ktoré na ucho vyvíjajú. K zdroju zvuku sa pripájajú 1,2 m dlhým káblom, ktorého súčasťou je ovládanie hlasitosti a mikrofónu, na obsluhu telefónnych hovorov a prehrávanie hudby. Hlavným rysom týchto slúchadiel je kompatibilita a výrazné farebné ladenie plochého kábla.

Kľúčové prvky:

  • Vhodná k hudobným prehrávačom i mobilným telefónom (využitie ako headset).
  • Silikónové špunty - pasívne potlačenie okolitého hluku a bezpečné usadenie.
  • Funkcie na ovládanie hovoru (príjem/ukončenie hovoru, aktivácia hlasového vytáčania - nutná podpora telefónu).
  • Funkcia na ovládanie hudby (nutná podpora telefónu).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gembird MHS-EP-OPO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird MHS-EP-OPO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird MHS-EP-OPO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird MHS-EP-OPO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird MHS-EP-OPO.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií