Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gembird Rome biele

Zobraziť katalóg
Gembird Rome biele
4,2 5 hodnotení
Slúchadlá stereo, kompaktná skladacia konštrukcia, mäkké pohodlné polstrovanie, nastaviteľná veľkosť, 3.5mm jack
Kód:  JP141i Produktové číslo:  MHP-FCO-GW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird Rome biele

Slúchadlá Gembird Rome v luxusnom bielom vyhotovení a jednoduchom, ale štýlovom dizajne, ponúkajú používateľovi dostatočný komfort pri počúvaní hudby. Ten je docielený kvalitnými náušníkmi s nastaviteľným hlavovým mostom. Poskytujú tak dlhé chvíľky počúvania vašej obľúbenej hudby bez obmedzenia a nepríjemného tlaku na vaše uši.
Kompaktné a skladacie vyhotovenie vám dovolí vziať si slúchadlá všade so sebou, pretože sa bez väčších problémov vojdú do akejkoľvek tašky. Jednoducho ich zložíte vo chvíli, keď už slúchadlá nebudete používať. Vďaka pripojeniu cez 3,5 mm jack konektor sa stanú ideálnym doplnkom vášho mobilného telefónu, tabletu alebo hudobného prehrávača.

Využite tak aj vy ponuku spoločnosti Gembird, ktorá vznikla v Holandsku v roku 1997 a od tej doby sa zaryla do podvedomia mnohých používateľov, ako kvalitná a cenovo dostupná značka pre široké spektrum používateľov. Hlavným krédom a myšlienkou tejto spoločnosti bolo už od samotného vzniku dať ľuďom kvalitný výrobok za rozumné peniaze, spolu s nadčasovým dizajnom.

Vlastnosti:

  • Biele farebné vyhotovenie
  • Stereofónne slúchadlá
  • Skladacie vyhotovenie
  • Mäkké a pohodlné polstrovanie
  • Komfortná, nastaviteľná čelenka
  • 3,5 mm stereo konektor

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gembird Rome biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird Rome bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird Rome weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird Rome weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird Rome fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií