Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Gemini PMX-20

Zobraziť katalóg
Gemini PMX-20
Mixážny pult - digitálny, 4 kanály, vstupy: 1× Combo XLR, 10× RCA, výstupy: 2× XLR, 8× RCA, 6,3 mm Jack slúchadlový výstup, ekvalizér, ťahové potenciometre
Kód:  GEMId35 Produktové číslo:  PMX-20

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gemini PMX-20

Digitálny mixážny pult Gemini PMX-20 je 4-kanálový. Spĺňa tie najnáročnejšie potreby. Spája v sebe mixážny pult, MIDI kontrolér a viackanálovú zvukovú kartu s nízkou latenciou. Oceníte možnosť niekoľkých režimov. Mixážny pult Gemini PMX-20 má k dispozícii 24-bitové audio rozhranie, ktoré je kompatibilné s PC aj Mac. S týmto rozhraním môžete ľahko nahrávať mixy a taktiež digitalizovať vinylové platne. Je chránený robustným celokovovým krytom, preto vydrží dlhú dobu. 

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu Gemini PMX-20

  • Mixážny pult Gemini PMX-20 v sebe skrýva tri funkcie naraz
  • Nájdete tu mixážny pult, MIDI kontrolér a viackanálovú zvukovú kartu
  • Mixážny pult funguje s tromi režimami
  • Je vybavený 16 podsvietenými tlačidlami Pad
  • Oceníte profesionálne konektory pre hlavné výstupy
  • Súčasťou dodávky je program VirtualIDJ

Mixážny pult Gemini PMX-20 funguje s tromi režimami

Mixážny pult Gemini PMX-20 vo svojom prvom režime predstaví 4-kanálový mixážny pult, ktorý je vybavený vlastným interným procesorom. Nie je nutné pripájať ho k počítaču. Druhý režim predstavuje MIDI kontrolér, kde je umiestnených osem audio výstupov. Štyri z nich sú stereo výstupy. Tretí režim ponúka DVS. Tu kanály 1 a 2 fungujú v režime DVS a kanály 3 a 4 sú pripravené pre MIDI ovládacie prvky, pričom interné audio rozhranie je prekonfigurované na 4 in/4 out. Teraz ho môžete ovládať akýmkoľvek spusteným softvérom napríklad Virtual DJ. 

Mixážny pult Gemini PMX-20 môžete jednoducho zapojiť

Mixážny pult Gemini PMX-20 prepojíte s počítačom pomocou priloženého USB kábla. Pre Mac nevyžaduje žiadne ďalšie ovládače. Pre Windows výrobca odporúča nainštalovať ovládače Gemini ASIO. Program Gemini Updater poskytuje pravidelné aktualizácie. Programy sú voľne na stiahnutie na webe výrobcu. Súčasťou balenia je program VirtualDJ verzia LE s podporou DVS. 

Mixážny pult Gemini PMX-20 s bohatou výbavou

Mixážny pult Gemini PMX-20 má na oboch stranách osem farebne podsvietených tlačidiel Pad. Sú určené pre okamžité, prehľadné a presné spúšťanie, od bodov Cue a samplov. K dispozícii je otočný enkóder, ktorým je možné nastavovať odozvu crossfaderu, od pomalého prelínania až po ostrý prechod. Pre externé efekty využijete stereofónne Send a Return. Mixážny pult Gemini PMX-20 je vybavený profesionálnymi konektormi pre hlavný výstup symetrický aj nesymetrický, výstup na slúchadlá, výstupy Boothy na odpočúvanie a pre záznam, linkové stereo vstupy s prepínaním citlivosti pre gramofóny, Jack TRS/XLR mikrofónny vstup, efektrový Send a Return a port USB-B na pripojenie k počítaču. Horná časť panelu je vybavená veľkým enkodérom Track Search pre jednoduchú navigáciu v hudobnej knižnici. Umožní tiež vyhľadávať a vyberať skladby bez pripojenia počítača. Každý kanál dokáže ovládať Gain, 3-pásmový ekvalizér a duálny filter HPF/LPF.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
4 × Hotovo!
Ekvalizér
12 × Hotovo!
Combo XLR
1 × Hotovo!

Vlastnosti kanála

Ekvalizér
12 × Hotovo!

Vstupy

Combo XLR
1 × Hotovo!
RCA
10 × Hotovo!

Výstupy

RCA
8 × Hotovo!
XLR
2 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
6,3 mm Jack Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gemini PMX-20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gemini PMX-20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gemini PMX-20.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií