AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DreamWave Genie Granite

Zobraziť katalóg
DreamWave Genie Granite
Bluetooth reproduktor – prenosný, 5W, Bluetooth 4.0, IPX5, výdrž až 10 hodín
Kód:  DRW002a Produktové číslo:  752423793082 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DreamWave Genie Granite


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave Genie Granite

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s ľahučkým prenosným reproduktorom DreamWave Genie. Nadchne vás hlavne nadštandardným zvukom s minimálnym skreslením, určite si vás ale získa aj hravým dizajnom v minimalistickom vyhotovení sivého granitu. Reproduktor Genie stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom cez Bluetooth a vaša mini hudobná párty môže začať. Môžete ho používať s hlasovými asistenčnými službami akými sú Amazon Alexa, Google Now, Siri alebo Cortana, a to v mnohých rôznych jazykoch. Na jedno nabitie vydrží hrať až 10 hodín, záleží samozrejme na hlasitosti prehrávania.


Malý, ale nesmierne šikovný

Reproduktor DreamWave Genie Granite môžete vďaka kompaktným rozmerom 43,3 × 95 × 95 mm pribrať prakticky kamkoľvek. Váži iba 195 g, ponúka slušný výkon 5 W a poteší priestorovým 360° zvukom. Výhodou je tiež ochrana triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Na strane reproduktora Genie nájdete viacúčelové tlačidlo. Slúži ako otočný volič pre ovládanie hlasitosti a pomocou neho tiež spustíte softvér hlasového asistenta, ktorý je so zariadením spárovaný. Pri hlasových službách máte na výber z množstva jazykov a nárečí podporovaných firmami Google a Apple. V ponuke sú angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština, taliančina, arabčina, čínština, tchaj-wanština, dánčina, holandčina, fínčina, hebrejčina, japončina, kórejčina, malajčina, nórčina (bokmal), portugalčina, švédčina, thajčina, turečtina.


Rýchlo prepojíte a hneď prehrávate

Nepotrebujete žiadne zbytočné káble – reproduktor DreamWave Bubble Pods Blue k vášmu inteligentnému zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Genie disponuje profilmi A2DP pre bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete hlasitosť hudby ovládať priamo na reproduktore. Spárovanie so smartfónom vám zaberie naozaj len chvíľku, takže pár skladieb stihnete aj pri rannom zhone a naštartujete si tak dobrú náladu na celý deň. V balení samozrejme nájdete štandardný 3,5 mm AUX kábel, ktorý sa predsa len niekedy hodí.


Solídna výbava

Reproduktor Genie Granite napájaný vstavaným lítiovým akumulátorom s kapacitou 1 800 mAh. Vďaka nemu vám vydrží až na 5 hodín počúvania pri maximálnej hlasitosti a plných basoch. Na jedno nabitie zvládne bežať až 24 hodín a pri menej náročnom nastavení prehrávať až 10 hodín. Okrem počúvania muziky využijete Genie aj pre pohodlné handsfree telefonovanie. Keď vám niekto zavolá, hudba sa automaticky pozastaví a po skončení hovoru opäť pokračuje

       

Parametre a špecifikácia

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Kapacita batérie
1 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamWave Genie Granite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave Genie Granite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWave Genie Granite.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií