Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ kancelář

GENIE – sada termoobálok

Zobraziť katalóg
GENIE – sada termoobálok
5 1 hodnotení
Viazací kryt – 50ks, formát A4, rôzne farby a kapacity - 0,44 €/kryt
Kód:  GNI0012d Produktové číslo:  10258 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GENIE – sada termoobálok Predaj skončil

GENIE – sada termoobálok

Sada termoobálok GENIE je praktickým doplnkom pre profesionálne zviazanie pracovných či školských dokumentov pomocou termoviazača. Zadná strana každej termoobálky je vyrobená z kartónu a doplnená mramorovým vzorom, predná strana potom z priehľadnej fólie. Tá je vyrobená z trvanlivého materiálu, ktorý je odolný proti škrabancom a odtlačkom prstov. Termoobálky GENIE sú ideálne pre viazanie prezentácií, reportov, seminárnych prác, najrôznejších žiadostí či zmlúv.

Kľúčové vlastnosti sady termoobálok GENIE

  • Praktická sada 50 ks termoobálok
  • Pre profesionálne zviazanie dokumentov pomocou termoviazača
  • Zadná strana vyrobená z pevného kartónu
  • Predná priehľadná fólia je odolná proti poškriabaniu a odtlačkom prstov
  • Termoobálky GENIE sú určené pre zviazanie 18 až 70 listov papiera
  • Farebné vyhotovenie: biele, modré, červené a čierne

Pre 18 až 70 listov papiera

Súčasťou sady GENIE je 50 praktických termoobálok v rôznom farebnom vyhotovení a určených pre rôzny počet listov. Sada obsahuje 20 ks termoobálok s 2 mm chrbtom vhodných pre 18 listov papiera so zadnou doskou v bielom, modrom, červenom a čiernom vyhotovení. Rovnakým farebným vyhotovením disponujú tiež termoobálky so 4 mm chrbtom, ktoré sú určené pre 34 listov papiera. Aj týchto je v sade 20 ks. Nechýba 5 ks so 6 mm chrbtom pre 52 listov a 5 ks termoobálek s 8 mm chrbtom určených pre 70 listov papiera. Oba dva typy sú pritom v bielom farebnom vyhotovení.

Veľkosť:
A4


Parametre a špecifikácia

Typ
Súprava chrbta a krytu Hotovo!

Typ

Typ
Súprava chrbta a krytu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GENIE - sada termoobálek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GENIE - ThermoBack Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GENIE - ThermoBack Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GENIE - ThermoBack készlet.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií