Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Genius DVR-FHD568

Zobraziť katalóg
Genius DVR-FHD568
5 1 hodnotení
Kamera do auta CMOS, Full HD video 1920 x 1080, 2,4" LCD, formát videa AVI, SDHC slot, Li-Pol batéria, G-senzor, USB, adaptér do zapaľovača
Kód:  JG119d1 Produktové číslo:  32300110101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius DVR-FHD568

Nová záznamová kamera do auta od spoločnosti Genius DVR-FHD568 s displejom veľkosti 2,4". Kamera umožňuje robiť záznam v rozlíšení Full HD 1920 × 1080 pri tridsiatich snímkoch za sekundu, alebo 1280 × 720 pri šesťdesiatich snímkoch za sekundu. Záznam z kamery vo formáte AVI je ukladaný na SD kartu, ktorú môžete vybrať a nahrané záznamy prehrať v počítači. Štvorvrstvový sklenený snímací prvok v objektíve má 140-stupňový zorný uhol a clonu iba F 2,4 pre veľmi jasný obraz aj v noci.

Toto zariadenie vám umožní zaznamenávať všetko, čo sa deje pred vami v prípade poskytovania dôkazov pri nehode, alebo inom poškodení vášho automobilu. Kamera sa ľahko inštaluje a vďaka kompaktným rozmerom zaberá minimálny priestor na čelnom skle. Na napájanie slúži vstavaný Li-Pol akumulátor, ktorý môžete dobíjať pomocou priloženého adaptéra do zapaľovača.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Akumulátorové napájanie Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
420 mAh Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Akumulátorové napájanie Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
420 mAh Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kameru do auta "Genius DVR-FHD568". Jakou výdrž má baterie na jedno dobití?

Diskusia a poradňa k Genius DVR-FHD568
Príslušenstvo pre Genius DVR-FHD568 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius DVR-FHD568. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius DVR-FHD568. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius DVR-FHD568. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius DVR-FHD568.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií