AD homeoffice PET

Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá

Zobraziť katalóg
Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá
4,7 14 hodnotení
Myš bezdrôtová 2.4 GHz, integrovaná 2700mAh Power Bank batéria (dobíja smartphone), 1200dpi, BlueEye, USB
Kód:  ME165a2a Produktové číslo:  31030107101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá

Skvelá bezdrôtová myš s unikátnou funkciou Power Bank, ktorá umožňuje dobíjanie smart telefónu. Ten k myši pripojíte pomocou micro USB kábla a ľahko ho tak kedykoľvek dobijete. Okrem tejto funkcie ide o počítačovú myš s perfektnými parametrami.

Myš v sebe ukrýva integrovanú Li-Pol batériu s kapacitou 2700 mAh, vďaka ktorej je možné dobíjať iné zariadenia. Nie je však potrebné sa obávať, že sa vám počas používania tejto funkcie myš vybije. Batéria má totiž špeciálnu rezervu, a tak je myš vždy pripravená na použitie. Okrem toho tu tiež nájdete indikátor ukazujúci stav batérie a kontrolku nabíjania.

Ide o sofistikovaného pomocníka na cestách, dovolenke či kdekoľvek, kde nemáte blízkosti zásuvku. Stále je reč o veľmi kvalitnej optickej myši s rozlíšením 1200 DPI. Tá sa k počítaču pripojí pomocou miniatúrneho USB prijímača a nevyžaduje žiadnu zdĺhavú inštaláciu. Komunikácia potom prebieha na frekvencii 2,4 GHz, ktorá zaručuje spoľahlivé fungovanie až do vzdialenosti 10 metrov. O jednoduché ovládanie myši sa potom starajú 4 tlačidlá. Ide o klasické tri tlačidlá, pričom prostredný má na starosti aj scrollovanie, ktoré sú doplnené o štvrté ovládajúce napájanie.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
10,8 cm Hotovo!
Hĺbka
5 cm Hotovo!
Hmotnosť
33 g Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
10,8 cm Hotovo!
Hĺbka
5 cm Hotovo!
Hmotnosť
33 g Hotovo!

Použitie myši

Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Kapacita

Kapacita
2 700 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energie Genius Mouse Hybrid 2in1 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energie Genius Mouse Hybrid 2in1 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius Energy Mouse Hybrid 2in1 modrá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií