Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Genius GX-CONTROL P100

Zobraziť katalóg
Genius GX-CONTROL P100
4,3 28 hodnotení
Herná podložka pod myš – materiál: textil a guma, rozmery: 35.5 cm×25.4 cm×0.3 cm, čierna
Kód:  JG214x2 Produktové číslo:  31250056100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX-CONTROL P100

Genius GX-CONTROL P100 je kvalitná hráčska podložka pod myš, ktorá výrazne spresní snímanie senzora, čo vo výsledku dokáže vylepšiť vaše herné úspechy. Vhodná je pre všetky typy myší a vďaka 3 mm vysokej gumennej základni máte zabezpečenú úplnú priľnavosť podložky pri každom pohybe myšou. Táto podložka sa vďaka svojim vlastnostiam skvele hodí aj na mobilné hranie na notebooku. Optimálne rozmery 355 × 257 mm umožnia pohodlný pohyb myši a možnosť zrolovania do ruličky zaistí ľahký transport. Výhodou sú aj upravené okraje odolné proti rozstrapkaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálna na hranie hier
  • Umožňuje rýchle a presné pohyby
  • Nekĺže
  • Transport v ruličke
  • Materiál: textil + guma
 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Textil, Guma Hotovo!
Šírka
35,5 cm Hotovo!
Výška
25,4 cm Hotovo!
Hĺbka
0,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,17 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,5 cm Hotovo!
Výška
25,4 cm Hotovo!
Hĺbka
0,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Herná Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Textil, Guma Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius GX-CONTROL P100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX-CONTROL P100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX-CONTROL P100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX-CONTROL P100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX-CONTROL P100.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií