Doprava a instalace TV zdarma

Genius GX Gaming Headset HS-G680

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming Headset HS-G680
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá rozsah 20Hz-20kHz, USB
Kód:  JG214e2a Produktové číslo:  31710201100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming Headset HS-G680 Predaj skončil

Genius GX Gaming Headset HS-G680

Pokukujete po nových herných slúchadlách a nechcete za ne míňať nehorázne sumy? V tom prípade je tento špičkový headset od Genius presne to, čo potrebujete. Vďaka virtuálnemu 7.1 kanálovému systému budete vtiahnutí priamo do akcie a počujete nepriateľa oveľa skôr, nech už k vám pôjde z akejkoľvek strany. 

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupná herné slúchadlá
  • Extra veľké 50 mm meniče
  • Kvalitné spracovanie a komfortné polstrovanie
  • Nastaviteľný mikrofón
  • In-line ovládač
  • Podsvietenie
  • Pripojenie cez USB

Profík, ktorý nesklame

Že nemôžu mať cenovo dostupná slúchadlá všetko, čo potrebuje profesionál? HS-G680 vás rýchlo vyvedie z omylu. Nielen, že disponujú 50 mm meničmi, ale ich spracovanie je jednoducho úžasné. Uzavretá konštrukcia krásne obopne uši a spoločne s komfortným polstrovaním absolútne izoluje okolitý šum. Samozrejmosťou je nastaviteľná kožená čelenka. 

Neboli by to herné slúchadlá bez poriadneho mikrofónu. Pri tomto modeli je plne zaťahovacia a s nastaviteľným uhlom, takže si ho pekne prispôsobíte podľa vlastného uváženia. Navyše poskytne krištáľovo čistý prenos hlasu a je možné ho vypínať priamo na in-line ovládači, ktorý je určený aj pre nastavenie hlasitosti a vypínanie osvetlenia slúchadiel.  

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming Headset HS-G680 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming Headset HS-G680. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Headset HS-G680. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Headset HS-G680. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming Headset HS-G680.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií