AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bielo-žltá

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bielo-žltá
4,5 4 hodnotení
Myš drôtová, laserová, 800-8200dpi, 6 programovateľných tlačidiel + koliesko, ovládací program Scorpion, LED podsvietenie, kábel 1.6m, USB 2.0
Kód:  ME200b2c Produktové číslo:  31040064103 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bielo-žltá Predaj skončil

Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bielo-žltá

Už máte slušne nadupaný počítač a chystáte sa pustiť do tých najväčších herných šlágrov? Získajte výhodu nad ostatnými a zadovážte si vynikajúcu myš zo špeciálneho sortimentu spoločnosti Genius. Model GX Gaming Scorpion M8-610 skrátka patrí na správny flamenderský stôl.

Ideálna pre pravákov aj ľavákov

Citlivosť laserového snímača je nastaviteľná na hodnoty 800, 2400, 4800, 6400 a 8200 DPI, takže nebudete mať žiadne problémy a vyberiete si tú správnu na konkrétnu situáciu. Pozadu nie je ani celková ergonómia, tá je prispôsobená pre ľavú aj pravú ruku. Toto je málo vídaný prvok a spoločnosti Genius vzdajú hold najmä ľaváci, na ktorých mnoho výrobcov vôbec nemyslí.

Perfektný dizajn s podsvieteným logom

Tento herný hlodavec ponúka celkom 6 programovateľných tlačidiel, s ktorých naladením vám skvele pomôže dodávaný softvér. V ňom si môžete nastaviť až 24 kombinácií pre používateľské makrá, čo je veľmi praktické na rôzne herné situácie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,56 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,6 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bielo-žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming Scorpion M8-610 bílo-žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Scorpion M8-610 weiß-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Scorpion M8-610 weiß-gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming Scorpion M8-610 sárgásfehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií