AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne
4,0 19 hodnotení
Reproduktory – aktívna, 2.1 výkonu 38W, frekvenčný rozsah od 58 do 20000 Hz, 2-pásmové, 3,5 mm jack, RCA (cinch)
Kód:  JG050g3b1 Produktové číslo:  31730019400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne Predaj skončil

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne

Reproduktory Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne zaistia počúvanie vašej obľúbenej hudby. Slúžia ako aktívne, je do nich zabudovaný zosilňovač, a tak prehráte všetko bez ďalších zariadení, priamo zo zdroja. Kvalitný zvuk vytvára 2-pásmové vyhotovenie. Máte k dispozícii čisté, neskreslené tóny vo frekvenciách 58 Hz až 20000 Hz. Potrebnú predstavu o parametroch prezentuje impedancia 8 Ohm alebo citlivosť, ktorej hodnota je 90 dB/mW. Na pripojenie ďalšej techniky si repráky Genius prichystali pripojenie 3,5 mm jack a RCA - Cinch. Deklarovaný výkon dosahuje 38 W. Na reproduktory Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne prispôsobte priestor tak, aby v ňom bolo voľné miesto s rozmermi 11,2 × 14 × 9,9 cm.

Dôležité prednosti reproduktorov Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne

  • Reprezentuje 2-pásmové riešenie
  • Reproduktory Genius sú doplnené zosilňovačom, pracujú aktívne
  • Ponúkané možnosti pripojenia: 3,5 mm jack a RCA - Cinch
  • Udávaný výkon reprákov Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne sa vyšplhá až na 38 W
  • Rozmery: 11,2 × 14 × 9,9 cm
  • Reproduktory Genius bude mať hmotnosť 4,46 kg

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
38 W Hotovo!
Frekvencia od
58 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
8 Ohm Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
11,2 cm Hotovo!
Hĺbka
9,9 cm Hotovo!
Výška
14 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
23 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!
Výška
21,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
4,46 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču, Herné Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, když jsem odpojoval reproduktory od PC tak mi Jack dal slabou ránu proudem do prstu a poté co jsem je znovu zapojil tak mi levý reproduktor přestal fungovat a jen je slyšet šum, je to na reklamaci nebo to jde opravit programem či něčím jiným ??

Je možnosť pripojiť na ps4.?

Dobrý deň , vlastním tieto Repro , chcel by som sa spýtať že keď na zosilňovači spojím kablom dva zadné Jacky medzi sebou a pripojím do vstupu z predu pre mikrofón napriklad telefón,bude to hrať ? Z praktických príčin mi vyhovuje iba predný Jack,neviem či tam nieje na tom vstupe nejaké zosilnenie tak preto sa pýtam,veľmi nerád by som ich poškodil

Odešla mi levá bednička, dá se koupit zvlášť?

Potřeboval bych poradit (už jsem vážně bezradný). Mám zvukovou kartu "Sound Blaster Z 5.1" do PCI a snažím se připojit tyto repreáky (Genius GX Gaming SW-G2.1). Bohužel mi nefunguje prakticky žádný setup. 1. Když zapojím konektor do výstupu pro sluchátka, tak pravý repreák hraje ale z levého se snaží hrát basy, v případě, kdy v programu PRO STUDIO řeknu, že to nejsou sluchátka, ale 2.1 repreáky, tak to nehraje vůbec (sluchátka z výstupu normálně hrajou). 2. konektor zapojím do výstupu FLP: pravý repreák hraje, levý jen praská a nic. 3. další 2 výstupy (RLP + basák) se chovají stejně - repreáky nehrají ani jeden. Když připojim 5.1 repreáky, tak vše v pořádku hraje tak, jak má. Když připojím tyto repreáky např do telefonu, tak taky hrají normálně. Nějaké nápady? Lze vůbec aktivní 2.1 repreáky připojit 1 jackem do této zvukové karty? Děkuji

Kolik jich je v tom balení?

dodry chcel by som vediet ako mam zapojit tieto repraky na tv ked moj tv nema jack iba opticky kabel cez synce mi to nebere ked pouzijem opticky kabel na konci jack pojde to viete mi poradit lebo ja mam tv Samsung UE55TU7172UXXH Dakujem

Dobrý den. zničeho nic se mi na těchto reprakách rozbil zesilovač. Reproduktory jsou v záruce. Jak dlouho bude trvat reklamace? A prodlouží se záruka pokud bude reklamace uznána ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, po cca 2 rokoch mi odrazu perstal fungovať zosilňovač. (javilo sa to ako skrat a taktiež to zaiskrilo a následne sa vypol) Dajú sa dokúpiť náhradné diely?

dobry de jde reproduktor zapojit i do notebuku

12
Diskusia a poradňa k Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 Ver. II - fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií