AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne
4,7 221 hodnotení
Reproduktory 45 W (29 W RMS subwoofer + 2x 8 W RMS satelity)
Kód:  JG050g3c Produktové číslo:  31731055100 Stránky výrobcu
Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne Predaj skončil

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne

Zostava herných 2.1 reproduktorov Genius, ktorá nesmie chýbať pri žiadnom výkonnom hernom stroji. Poriadnu porciu basov si vychutnáte vďaka drevenému subwooferu so 6,5" meničom a pripravte sa na poriadne bitky, ktoré rozochvejú celý váš dom. Aj milovníci hudby si prídu na svoje, pretože subwoofer v kombinácii s výkonnými satelitmi a ich magnetickými meničmi reprodukuje kvalitný a dynamický zvuk. Súčasťou je tiež samostatná riadiaca jednotka na ovládanie hlasitosti a pripojenie zvukových zdrojov.




Lesklé satelity


Futuristické satelity, ktoré disponujú 3" kužeľovými meničmi, sú vyrobené v efektívnom prevedení znázorňujúcom brnenie a pôsobia tak naozaj jedinečným dojmom. Na ich zadnej strane je navyše otvor na uchytenie reproduktorov na stenu.




Pripravte sa na otrasy


Svojím dizajnom rozhodne zaujímavý subwoofer dopĺňa satelity naozaj poriadnou porciou dunivých basov. 6,5" menič ukrytý v drevenej konštrukcii je schopný rozochvieť nejednu miestnosť a dodá hrám, filmom a pesničkám potrebnú dynamiku. Jeho súčasťou je tiež modré LED podsvietenie blikajúce do rytmu práve hranej pesničky.


Ovládanie po ruke


Spoločne s reproduktormi nájdete v balení aj praktickú konzolu so všetkými hlavnými ovládacími prvkami, ktorú si môžete položiť kdekoľvek na stôl, aby ste ju mali po ruke - meňte pohodlne hlasitosť, úroveň basov, alebo si pripojte slúchadlá či hneď dva mikrofóny.


Komunikujte a hrajte v súkromí


Milovníci online hrania určite ocenia prítomnosť vstupu pre mikrofón na prednej strane ovládacej konzoly, takže môžu zostať v kontakte so svojím tímom. Ak však budete chcieť hrať v úplnom súkromí, stačí si do prednej časti konzoly pripojiť slúchadlá.


Široké uplatnenie


Pripojte si k reproduktorom domáce kino, hernú konzolu alebo multimediálne centrum. K dispozícii totiž budete mať okrem dvoch klasických 3,5" jackov určených pre počítač alebo MP3 prehrávače aj RCA konektory.


Parametre a špecifikácie:

Výkon:
Celkový: 45 W RMS
Subwoofer: 29 W RMS
Satelity: 2x 8 W RMS

Meniče:
Satelit: 3"
Subwoofer: 6,5"

Frekvenčný rozsah:
25 Hz - 20 kHz

Vstupy:
Stereo RCA
3,5 mm primárny vstup
3,5 mm pomocný vstup

Výstupy:
3,5 mm jack pre slúchadlá
3,5 mm jack primárny mikrofón
3,5 mm jack pomocný mikrofón

Rozmery:

Subwoofer: 25,2 x 23,3 x 23,5 cm
Satelit: 12,5 x 15,5 x 9,1 cm
Zosilňovač: 5,5 x 17,7 x 15,5 cm

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sú tieto repráky na USB napájanie?

Jak dlouhé jsou propojovací kabely k bedničkám od subwooferu? Díky.

Dobrý den, dnes mi přišli tyto reproduktory. Když si je propojím s telefonem tak hrajou dobře, kvalitně a mají vysoké basy. Pokud je ale zapojím do notebooku tak nemají skoro žádné basy. Poradíte mi někdo prosím co s tím?

Dobrý den,rád bych se zeptal kolik je 3,5 jack vstupů do PC ,jeden nebo dva?

dobry den davate k tymto reproduktorom tiež sluchatka ktoré su na obrazku?

Dobrý den, je možně nějak zakoupit novou ovládací konzoli? Stará už po těch letech vypověděla službu. Díky za odpověď.

Dobrý den,po připojení sluchátek není nic slyšet - sluchátka též od Geniusu - je to normální?

Nemate nekdo necyuzit jeden satelit ? (Ten maly reproduktor).. den po skončení přestal hrát a uz hrahe hen heden :D

Lze k těmto reprákům připojit od té značky červené repráky? aby hrály všechny?

Poslouchá tady někdo metal? Jsou tyto repráky spíše na elektronickou hudbu nebo se na tom dá pouslouchat i nějakej ten death metal?

123...
Diskusia a poradňa k Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií