AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 čierne

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 čierne
4,6 484 hodnotení
Reproduktory aktívne, 2.1 s výkonom 70W, aktívny subwoofer, frekvenčný rozsah od 35 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, RCA (cinch)
Kód:  JG050g3e Produktové číslo:  31731016100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 čierne

Kvalitné herné reproduktory Genius SW-G2.1 3000 v elegantnom čiernom prevedení. Balenie obsahuje zostavu dvoch satelitov a výkonný subwoofer. Vďaka samostatnému zosilňovaču sa minimalizuje skreslenie zvuku a zlepšuje chladenie. Reproduktory Genius SW-G2.1 3000 sú ideálne na bežné počúvanie hudby na Vašom počítači alebo notebooku. Na zosilňovači nájdete dva audio vstupy, jeden pre PC a druhý pre akékoľvek iné zariadenie, napríklad rádio, MP3 prehrávač alebo čokoľvek ďalšie.

Parametre a špecifikácie:

Výkon:

Celkový: 70 W RMS
Subwoofer: 40 W RMS
Satelity: 2 x 15 W RMS

Frekvenčný rozsah:
35 Hz - 20 kHz

Odstup signál/šum:
85 dB

Rozhranie:
2x 3,5 audio

Funkcie a vlastnosti:
Nastaviteľné ovládanie basov a hlasitosti

Rozmery:
Satelit: 99 x 143 x 115 mm
Subwoofer: 230 x 215 x 314 mm
Zosilňovač: 60 x 170 x 154 mm

Obsah balenia:
2x Satelitné reproduktory
1x Subwoofer
2x Audio kábel
Zosilňovač
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!
Maximálny výkon
70 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
70 W Hotovo!
Frekvencia od
35 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
11,5 cm Hotovo!
Hĺbka
9,9 cm Hotovo!
Výška
14,3 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
23 cm Hotovo!
Hĺbka
31,4 cm Hotovo!
Výška
21,5 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa spýtať čo sa dá s tým spraviť zapol som PC potom repráky zrazu prestala svietiť dioda pustim zvuk nič nešlo skúsil som zapojiť sluchádla a zvuk cez sluchádla ide? Tak neviem ako sa zachovať Ďakujem za odpoveď :)

Dobrý den mám otázku včera mi ty to repráky šli ale dneska ráno se probudím a nejdou ani nesvítí a nehrajou nevíte čím to může být? Reklamaci mam pořád ještě rok a něco. A ještě jestli bych to šel reklamovat tak jestli to mam vzít komplet. Děkuji za odpověď

Dobrý den, dá se samostatně koupit konzole? bohužel je už nefučkní a jsem bez záruky- Děkuji

Jde k reproduktorům zapojit mobilní telefon? Přes 3,5mm jack

Bude aj druhá generácia ?

Mám problém. Levý reproduktor mi nejspíše spadnul na zem asi z metrové výšky a při vyšší zátěži (65dB přibližně) z něj vychází brum. Když položím prst na membránu a trošičku přilačím, reproduktor umlke, u pravého se toto neděje, ikdyž přitlačím mnohem více. Vím že problém není v zesilovači kontaktech atd... Je zde nějaká možnost to rozmontovat a popřípadě opravit? Vespod jsou malé zdířky, ale bojím se to otevřít, že by to pak už nešlo dát zpátky. Díky za odpověď.

Přijdou mi reproduktory na kterých bude škorpion nebo genius logo ?

Pekný deň.Chcela by som sa spýtať kde je najlepšie umiestniť tento subwoofer aby čo najlepšie bolo počuť basy.Alebo je to jedno kde vyberiem miesto. Díky

Dobrý den, reproduktory mám ale během 3 a půl roku mi odešel zesilovač. Plánuji si je ale koupit znovu a mám dotaz, jelikož na zadní straně je možnost kromě 2 satelitů ještě dva další výstupy pro celkem 4 satelity. :) Otázka je tedy jestli když zkombinuji stejné satelity 2 s novými 2 stejnými jestli mi půjdou všechny 4 satelity ZVUK??? Zesilovač mi odešel po záruce, ale světýlko nesvítilo a šuměly, nicméně i tak jsou fajn. Záruka je zřejmě 24 měsíců? Může to být vadným kusem? Z Mnoha? Děkuji za odpověď

Repráky mám už cez 2 roky, trošku viac. Raz už boli reklamované odišiel mi zosilovač. Včera mi repráky v pohode hrali, dnes zapnem zosilovač a nič. Už sa mi to ale raz stalo, repráky som vtedy poodpájal uložil na postel, možno za také 2 hodiny som ich len tak z náhody skúsil zapnúť a zrazu išli, ako to je možné? Teraz však neviem či to zas nejde na nejakú chvíľu, alebo to už nepôjde vôbec. (LED dioda sa nerozsvieti)

123...
Diskusia a poradňa k Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 čierne
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 3000, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 3000, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií