AP+ nový vizuál Aplikace

Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II
4,4 11 hodnotení
Reproduktory – aktívna, 2.1 výkonu 80W, aktívny subwoofer, frekvenčný rozsah od 35 do 20000 Hz, AUX, RCA (cinch)
Kód:  JG050g3e1 Produktové číslo:  31730021400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II

Radi by ste pri domácom sledovaní filmov zažívali atmosféru ako v kine? Potom sa vám budú hodiť 2.1-kanálové reproduktory Genius. Ako aktívne reproduktory majú vo svojom tele už zabudovaný zosilňovač, a tak prehrajú hudbu priamo zo zdroja.

Kľúčové vlastnosti reproduktorov Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II

  • Genius reproduktory možno využiť na sledovanie filmov v špičkovej zvukovej kvalite
  • Je to aktívna sústava reproduktorov
  • Celkový výkon reproduktorov dosahuje 80 W
  • Frekvencia dosahuje od 35 do 20000 Hz
  • Farba reproduktorov Genius je čierna
  • Vážia 4,66 kg
  • Rozmery reproduktorov zodpovedajú 23 × 31,4 × 21,5 cm (v × š × h)

Reproduktory vás nesklamú ani svojím výkonom

Vysoký výkon reproduktorov nemusí vždy znamenať vyššiu hlasitosť, aj napriek tomu však môže prezradiť, akú veľkú miestnosť budú schopné ozvučiť. Reproduktory Genius disponujú maximálnym výkonom 80 W a dokonale ozvučia večierok či domácnosť. Podstatná je aj frekvencia, ktorá má rozpätie od 35 do 20000 Hz.

Pripojenie:

AUX a RCA – Cinch

Výstup:

3,5 mm Jack

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
AUX, RCA – Cinch Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
AUX, RCA – Cinch Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
80 W Hotovo!
Frekvencia od
35 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
31,4 cm Hotovo!
Hĺbka
21,5 cm Hotovo!
Výška
23 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
4,66 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču, Herné Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zapojím tieto repráky aj do macbook air ? Ďakujem

Dobrý den, prosím rozměry satelitů. Díky.

Zdravím. Nebola by možnosť kúpiť čisto zosilňovač ? Ten mi už dávnejšie prišiel pokazený a nechcú mi uznať reklamáciu a nikde to neviem zohnať..

Dobrý den. Po tom co jsem zapojil levý a pravý reproduktor a subwofer jsem prvně zkusil zapojit zesilovač do počítače. Nic nehrálo ani LEDka se nerozsvítila. Následně jsem zkusil připojit jack do mobilu a z něho taktéž nic nehraje. Mám tedy otázku jestli je chyba v mém zapojení a nebo je chyba někde v reproduktorech/zesilovači

Dobrý den. Existuje pozáruční servis Genius GX GAMING SW. Díky za odpověď Roman.

dobrý den, chtěl bych se zeptat, při normálním poslechu hudby najednou bylo slyšet prasknutí a dále reproduktory už nehrají. Na krabičce pro ovládání nesvítí ani světlo které značilo zapnutí. v čem je chyba? děkuji

dobrý den můžete my poradit, basoví reproduktor dělá divné zvuky jako chroustání po detailním zkoumáním jsem přišel že problém bude v hlavní krabičce. dírka na umístění černého kabelu muže tam byt špatný kontakt mezy kabelem a vstupem skoušel jsem tam připojit satelit a ten dělal stejné zvuky (chroustání ) můžete mi poradit jak tyto zvuky odstranit děkuji za odpověd

lze toto zařízení připojit na sluch. výstup TV přijímače? Děkuji.

dobry den zakoupil jsem tyhle reproduktory, a když si dam satelit k uchu tak slyším šum a z krabičky na ovládání je slyšet pískot je to nějaká závada a jenom dodám když zesílím zvuk šum na chvíli stoupne a pak během 2 sekund utichne a basoví reproduktor někdy dělá zvuk jako chroustání ale to se stává málo kdy

dobry den zakoupil jsem tyhle reproduktory, a když si dam satelit k uchu tak slyším šum a z krabičky na ovládání je slyšet pískot je to nějaká závada ??

12
Diskusia a poradňa k Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Ver. II.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií