Vyhraj lístky na EURO 2024

Genius HS-930BT červené

Zobraziť katalóg
Genius HS-930BT červené
4,2 13 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové bluetooth 4.0, hands-free funkcie, vstavaná batéria s výdržou až 15h, ovládanie hlasitosti, vstavaný mikrofón, USB kábel
Kód:  JG207k8 Produktové číslo:  31710196102 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius HS-930BT červené

S každým šikovným telefónom či tabletom môžete prakticky neobmedzene konzumovať multimediálnu zábavu. Napríklad s našou novou službou Alza Premium. Ku všetkému však budete potrebovať slúchadlá s dobre znejúcim zvukom. Model Genius HS-930BT si rozhodne zaslúži pozornosť aj celkom náročného používateľa.

Štýlové bezdrôtové slúchadlá

Slúchadlá Genius HS-930BT majú vo svojej výbave 40 mm meniče, ktoré sa postarajú o dobre znejúci a poctivo prekreslený zvuk. Vďaka prítomnej technológii bluetooth si budete užívať nebývalé pohodlie bez otravných káblov. Vstavaná batéria sa postará až o 15 hodín výdrže. Bluetooth je neoddeliteľnou súčasťou výbavy prakticky každého smartfónu aj tabletu, ale na použitie na počítači si radšej dokúpte adaptér do USB.

Integrovaný mikrofón sa skvele hodí ku komunikácii napríklad pomocou Skype, ale pohodlne obslúži aj prichádzajúci telefónny hovor. Všetky ovládacie prvky sú súčasťou jedného náušníku. Celkovo perfektné vyhotovenie korunuje použitie kvalitných materiálov, takže vám budú slúchadlá dokonale sedieť.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Majú podporu iPhone ?

Dobrý den chci si koupit tyto sluchatka a bojim se ze za tu cenu mi tam neco praskne nebo tak jsou vikone a tak??? A vydrzi??

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tyto sluchátka mají možnost připojení nejen přes bluetooth, ale i přes kabel Předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Genius HS-930BT červené
Príslušenstvo pre Genius HS-930BT červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius HS-930BT červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius HS-930BT Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius HS-930BT Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius HS-930BT piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií