Genius LuxePad 9100 CZ + SK čierna

Zobraziť katalóg
Genius LuxePad 9100 CZ + SK čierna
4,6 30 hodnotení
Klávesnica pre tablety, bluetooth EDR 2.0, kožené puzdro
Kód:  ME300i2a Produktové číslo:  31320008110 Stránky výrobcu

Genius LuxePad 9100 CZ + SK čierna

Klávesnica GENIUS LuxePad 9100 predstavuje perfektný spôsob, ako si uľahčiť ovládanie vášho obľúbeného tabletu alebo iného zariadenia s podporovaným operačným systémom. Využíva spoľahlivú technológiu bezdrôtového prenosu Bluetooth EDR 2.0 a je kompatibilná s operačnými systémami Microsoft Windows, Apple iOS aj Google Android od verzie 3.0. Je teda využiteľná pre naozaj veľmi širokú a pestrú škálu zariadení.

Ultratenké vyhotovenie klávesnice a dostatočne veľké jednotlivé klávesy zaisťujú vždy pohodlné ovládanie a dokonalú kontrolu. Ďalšou veľkou výhodou je tiež nízka spotreba energie. Spoločne s klávesnicou GENIUS LuxePad 9100 získate aj praktické kožené puzdro, ktoré okrem prenášania slúži aj ako zložiteľný stojan na podopretie tabletu. Nechýbajú ani dve alkalické AAA batérie, ktoré sa postarajú o napájanie zariadenia naozaj dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Rozhranie klávesnice
Bluetooth Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice
Bluetooth Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
26,4 cm (264 mm) Hotovo!
Výška
1,75 cm (17,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky Bluetooth klávesnice
» Všetky bluetooth klávesnice
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné připojit klávesnici k xboxu one s?

Dobrý den, dá se klávesnice připojit k mobilnímu telefonu s windows phone ?

Dobrí den jen bych se chtěl zeptat jestli by se dala tato klávesnice připojit k PC jako normální klavesnice??

Diskusia a poradňa k Genius LuxePad 9100 CZ + SK čierna
Príslušenstvo pre Genius LuxePad 9100 CZ + SK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius LuxePad 9100 CZ+SK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius LuxePad 9100 CZ SK + schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius LuxePad 9100 CZ SK + schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius LuxePad 9100 CZ + SK fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií