AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius NB Stand 280 stříbrná

Zobraziť katalóg
Genius NB Stand 280 stříbrná
4,2 32 hodnotení
Chladící podložka pod notebook - pod notebook, hliníkový
Kód:  ME308q2 Produktové číslo:  31280226100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius NB Stand 280 stříbrná

Kvalitně zpracovaná, avšak cenou dostupná chladící položka pro notebook ve velikosti 10 až 15". Kombinuje chlazení přes hliníkovou plochu s aktivním ventilátorem pro potřebné chlazení. Konstrukce notebooku je i přes jeho interní chladící systém náchylná k přehřátí, a to především v případech, kdy je notebook často vytěžován hraním moderních 3D her nebo jinými výkonově náročnými aplikacemi. Přehřátí notebooku může znamenat katastrofu v podobě přepálení grafického čipu či celé základní desky. S touto chladící podložkou však přehřátí notebooku nehrozí, neboť disponuje skvělým efektem chlazení. Podložka je napájena jednoduše přes USB port Vašeho notebooku a při své činnosti je velmi tichá.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Notebooky v obrazové úhlopříčce 10" až 15"

Barevné provedení:
Stříbrné

Rozhraní:
USB (+ přídavný USB pro další zařízení)

Rozměry:
29,5 x 23,6 x 4,7 cm

Hmotnost:
600 g

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius NB Stand 280 stříbrná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius NB Stand 280 stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius NB Stand 280 stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius NB Stand 280 stříbrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius NB Stand 280 stříbrná.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií