Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius NX-7015 Iron Grey

Zobraziť katalóg
Genius NX-7015 Iron Grey
4,7 76 hodnotení
Myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, symetrická, 3 tlačidlá, 1600DPI, sivá
Kód:  ME158r22s1 Produktové číslo:  31030119100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius NX-7015 Iron Grey

Bezdrôtová myš Genius NX-7015 Iron Grey

Malá bezdrôtová myš Genius NX-7015 Iron Grey bude skvelým doplnkom pre váš notebook či počítač. Myš nezaberie veľa miesta, ale pritom vás zbaví obťažujúceho kábla. Vďaka svojmu tvarovaniu je bezdrôtová myš vhodná najmä pre pravákov.

Genius NX-7015

Pracujte na akomkoľvek povrchu

Genius NX-7015 využíva BlueEye senzor s rozlíšením 1 600 DPI poskytujúci úžasnú presnosť snímania, preto je bezdrôtová myš ideálna na použitie takmer kdekoľvek. Snímač je mimoriadne presný aj keď myš používate na zaprášenom stole, skle, pohovke, či dokonca na koberci.

Genius NX-7015

Funkcia Zoom

K myši Genius NX-7015 si môžete stiahnuť bezplatnú aplikáciu GeniusSmart App, s ktorou nastavíte napríklad hodnotu DPI, alebo aktivujete Zoom pri rolovaní kolieskom.

Iron Grey

Kľúčové vlastnosti myši Genius NX-7015 Iron Grey

  • Malá bezdrôtová myš
  • Vhodná k notebooku
  • Celkom 3 tlačidlá
  • Vystužená špička spoľahlivo chráni prsty
  • Použiteľná na všetkých povrchoch
  • Funkcia Zoom, ktorá umožňuje jednoduché približovanie
  • Miniatúrny USB prijímač

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,8 cm Hotovo!
Výška
3,85 cm Hotovo!
Hĺbka
10 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Vypíná se tato myš automaticky? A pokud ano, jak se probouzí? Děkuji za odpověď.

Proč dělá teď Genius všechny myši kratší, než 110 mm? Mám roky jejich Netscroll 110 co má délku 115 mm (měřeno dole v základně). Pak lidi jen nadávají, že je myš "trochu menší". No bodejď, když standardní myši se dlouhé roky dělají s délkou 110+ mm. Chtěl jsem Genius, ale nekoupím si od nich už žádnou myš, dokud nezačnou dodržovat standardizované rozměry. Není nic horšího, než když vám nová myš nepadne do ruky, protože je "menší".

U myši není český návod. Uvolnila jsem baterii, zasunula kartičku a přepla na on, svítí modré světlo, na notebooku zapla blotoot, ale myš nepřebírá kurzor, co dělám špatně? Na co je kartička, jak se používá, neumím anglicky. Děkuji za odpověď? Kolářová

Jaká je výdrž této myši?

Diskusia a poradňa k Genius NX-7015 Iron Grey
Príslušenstvo pre Genius NX-7015 Iron Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius NX-7015 Iron Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius NX-7015 Eisengrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius NX-7015 Eisengrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius NX-7015 Iron Grey.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií