AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius SP-HF1250B farba dreva

Zobraziť katalóg
Genius SP-HF1250B farba dreva
4,4 232 hodnotení
Reproduktory – 2.0, drevené, dvojpásmové, Line-In na prednom paneli, 40W RMS
Kód:  JG034d1 Produktové číslo:  31731022100 Stránky výrobcu
Genius SP-HF1250B farba dreva Predaj skončil

Genius SP-HF1250B farba dreva

Dvojpásmové reproduktory Genius

Započúvajte sa do kvalitnejšej a čistejšej hudby s novými dvojpásmovými reproduktormi Genius SP-HF1250B. Užite si špičkový stereo zvuk, doplnený silnou basovou zložkou vďaka kvalitným 4" wooferom a 1" výškovým meničom. Ich rigidná nerezonujíca ozvučnica z MDF dosiek je dostatočne pevná na to, aby zabezpečila potrebnú tuhosť pre čo najpresnejšie nízke kmitočty.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Veľmi dôstojné vyhotovenie

Veľmi dôstojné vyhotovenie


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pohodlné ovládanie

Pohodlné ovládanie

Ovládacie prvky na prednej strane

Doprajte vášmu počítaču alebo iPodu poriadny zvukový upgrade. S celkovým výkonom až 40 W ozvučíte aj priestrannejšie miestnosti. Na prednom paneli si prehľadne môžete nastaviť hlasitosť, výšky a basy. K zdroju hudby sa reproduktory pripájajú klasickým káblom s 3,5 mm jackom a navyše je k dispozícii audio vstup (line-in) pre priame pripojenie hudobného prehrávača bez nutnosti odpájať sústavu od počítača.

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl bych poprosit o rozměry ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda půjdou tyto reproduktory propojit s gramofonem Sony PS-LX300USB a zda budu potřebovat nějakou redukci? Děkuji

dobry den chcem sa spytat ze ako su repraky prepojene medzi sebou ,ci je ten medzi kabel napevno v repraku alebo samostatny

Jsou stereofonní?

Jsou reproduktory kompaktibilní a připojitelné se zařízením "Hama DIT2100MSBT hybrid Hi-Fi Tuner" ( https://www.alza.cz/hama-dit2100msbt-hybrid-hi-fi-tuner-d5556695.htm )? * Jak si můžu nastavit délku kabelu mezi reproduktory (potřebuju 3,5 m) * a jak si můžu nastavit kabel od zdroje hudby (přehrávače) k reproduktorům (potřebuji 5 m)?

Dobrý den,je možno repro napojit k gramofonu soundmaster PL186H. Děkuji za odpoved

Mají prosím tyto reproduktory "stand-by" režim? Myslím, když jsou zapnuté a nedostávají po nějakou dobu vstupní signál, tak jestli se přepnou donějakého energeticky nenáročného módu.

Dobrý den, zakoupil jsem už použité repráky. V levém je už daný natvrdo kabel - u pravého repráku mám kabel do elektriky. Žádný jiný kabel k tomu nemám (kterým bych zapojil pravý do PC a spojil levý s pravým). Tzn. musím dokoupit kabel, který není součástí daného produktu nebo tam prostě byl zapomenut dán? díky za informaci

Dobrý den, po zakoupení a zapojení reproduktory hrály cca 10-15 min bez problémů. Po pauze 30 min jsem chtěl opět poslouchat hudbu, zcela však odešel levý reproduktor, který ani nehlesne. Zkoušel jsem samozřejmě kontakty, vypojení zapojení, restarty PC, nastavení zvuk zařízení ale reproduktor se již "nechytl"

Dobrý den, čím bych byl schopen připevnit tyto repráky na zeď za rozumnou cenu ? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Genius SP-HF1250B farba dreva
Príslušenstvo pre Genius SP-HF1250B farba dreva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius SP-HF1250B barva dřeva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius SP-HF1250B Cherry wood. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius SP-HF1250B Cherry wood. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius SP-HF1250B fa színű.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií