Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius SP-HF2.0 1800A čierne

Zobraziť katalóg
Genius SP-HF2.0 1800A čierne
4,6 405 hodnotení
Reproduktory aktívne, 2.0 s výkonom 50W, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, počet pásem: 3-pásmové, citlivosť 85 dB/mW, 3.5mm Jack, RCA (cinch)
Kód:  JG018c2 Produktové číslo:  31730908100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius SP-HF2.0 1800A čierne

Elegantné reproduktory Genius

SP-HF1800A je nový trojsmerné drevený systém Hi-Fi reproduktora s 50 W RMS zvukovým výkonom. Šikovne využíva krížovú technológiu, ktorá znamená, že každý reproduktor reaguje na vysokej, strednej a nízkej frekvencie.

SP-HF1800A integruje všetky zvuky do perfektného celistvého účinku okolo poslucháčov s výbornou, vyváženou, živou a bohatou kvalitou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lesklé vyhotovenie vo farbe čierneho dreva

Lesklé vyhotovenie vo farbe čierneho dreva


Čarovný zvuk zo všetkých smerov

Prostredná jednotka používa 4" reproduktorovú jednotku s blízkou kostrou k dodaniu presnejšieho zvukového výkonu pre hlas a pre väčšinu nástrojov s frekvenciami od 500 Hz do 7000 Hz. Nižší 4" woofer je určený pre dlhé a hlboké basy s frekvenciami pod 500 Hz. Pre vaše vlastné preferencie počúvania jednoducho upravte ovládače basu a vysokých frekvencií.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pohodlné ovládanie

Pohodlné ovládanie

Ovládanie poruke

Na prednej strane pravého reproduktora sú prakticky umiestnené ovládacie prvky hlasitosti, výšok i basov a nechýba ani výstup pre slúchadlá. Hneď vedľa sa tiež nachádza konektor pre pripojenie externého zdroja zvuku.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, RCA – Cinch Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
50 W Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
7,24 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:
» Všetky reproduktory 2.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze připojit i reproduktory k mobilnímu telefonu Huawei P9Lite?? Děkuji

Dobrý den. Chci koupit bedny Genius SP-HF 2.0 1800A a připojit je k PC. Vzdálenost Mezi PC a bednami bude asi 5m. Jaký typ kabelu mám pořídit . Předem děkuji za radu.

Dobrý deň, reproduktor ktorý má ovládanie hlasitosti začne hrať iba od polohy na "tretej hodine" a teda pridávanie zvuku prichádza do úvahy iba vo windowse. Je to bežné? Treba to reklamovať?

Dobrý den, je to normální, když tyto bedny neuvěřitelně hrčí při určitých hlubokých tonech? a to i při nízké hlasitosti. Děkuji za odpověd

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat koupil jsem tyto repráky a bohužel nehrají prostřední repráky, je to normální a nebo je to jen u těch mých??? děkuji za odpověď

Dobrý den.Má prosím vrchní výškový reproduktor nějaký kryt?V některých obchodech jsem viděl,že tam je,jinde zase nebyl.Pokud tam totiž není,snadno se neopatrnou manipulací promáčkne.Děkuji za info.

Dobrý den jde k těmto repro připojit gramofon Sony PS-LX300USB? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Jde reproduktory připojit k mobilu?

dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli ty repraky můžu připojit k tv ?

Dobrý den, je možné tyto reproduktory propojit s Genius SP-HF 500A? Díky za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k Genius SP-HF2.0 1800A čierne
Príslušenstvo pre Genius SP-HF2.0 1800A čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius SP-HF2.0 1800A černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius SP-HF2.0 1800A schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius SP-HF2.0 1800A schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius SP-HF2.0 1800A fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií