Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

George Foreman Evolve Precision Grill Red

Zobraziť katalóg
George Foreman Evolve Precision Grill Red
Elektrický gril – funkcia na prípravu steaku (rare, medium a well done), funkcia prudkého opečenia – nastaví teplotu grilu na intenzívnych 260 °C počas 90s, prídavná hlboká tácka na pečenie, odnímateľné grilovacie plochy vhodné do umývačky, pripraví až 5 porcií, duálny LED displej s digitálnym časovačom a nastaviteľnou teplotou, vrátane špeciálnej ihly na meranie teploty, ktorá neustále sleduje hodnotu aktuálnej teploty, grilovanie naplocho alebo pri náklone
Kód:  GFOKG001 Produktové číslo:  23748036001
George Foreman Evolve Precision Grill Red Predaj skončil

George Foreman Evolve Precision Grill Red

Elektrický gril George Foreman Evolve Precision Grill Red v nádhernom červenom vyhotovení sa stane perfektným pomocníkom pri príprave lahodných steakov. S týmto grilom George Foreman Evolve Precision Grill Red už nebude problém pripraviť steak v úprave rare, medium alebo well done. Disponuje aj funkciou prudkého opečenia, kedy je teplota grilu nastavená na veľmi intenzívnych 260 °C počas 90 sekúnd. Súčasťou balenia je aj špeciálna ihla na meranie teploty vnútri mäsa. Vďaka tomu môžete presne ustrážiť stupeň prepečenia. Navyše môžete požadovanú teplotu nastaviť a po jej dosiahnutí sa gril George Foreman Evolve Precision Grill Red automaticky vypne. 


Kľúčové vlastnosti elektrického grilu George Foreman Evolve Precision Grill Red

  • Vrátane špeciálnej ihly na meranie teploty
  • Funkcia na prípravu steaku (rare, medium a well done)
  • Prídavná hlboká misa na pečenie
  • Odnímateľné grilovacie plochy
  • Pripraví až 5 porcií
  • Možno prispôsobiť na grilovanie naplocho alebo pri náklone

Špičkový elektrický gril

Spolu s grilom a odnímateľnými grilovacími plochami nájdete v balení tiež prídavnú hlbokú misku na pečenie, čím možno rozšíriť funkčnosť zariadenia, ľahko tak môžete zapekať a pripravovať ďalšie pokrmy. Iste oceníte, že grilovacie plochy môžete umývať v umývačke riadu. S elektrickým grilom George Foreman Evolve Precision Grill Red pripravíte naraz až 5 porcií. Obsluhu uľahčuje duálny Led displej s digitálnym časovačom a nastaviteľnou teplotou. 


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Hliník Hotovo!
Materiál grilu
Antikorový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
600 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
30 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
20 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
14,4 cm Hotovo!
Šírka grilu
35 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
33,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
7,7 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Časovač, Nepriľnavý povrch, Regulácia teploty, Teplomer, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Dĺžka napájacieho kábla
0,9 m Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre George Foreman Evolve Precision Grill Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si George Foreman Evolve Precision Grill Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte George Foreman Evolve Precision Grill Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte George Foreman Evolve Precision Grill Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: George Foreman Evolve Precision Grill Red.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií