AD homeoffice PET

GIGABYTE A320M-DS2

Zobraziť katalóg
GIGABYTE A320M-DS2
5 1 hodnotení
Základná doska AMD A320, PCIe x16, DDR4 3200MHz (OC), 4x SATA 6Gb/s, GLAN, USB 3.1, DVI, HDMI, mATX, RYZEN, AM4
Kód:  AG530r1 Produktové číslo:  GA-A320M-DS2 Stránky výrobcu
GIGABYTE A320M-DS2 Predaj skončil

GIGABYTE A320M-DS2

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom si vyberte základnú dosku spoločnosti Gigabyte s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu osemjadrového procesora AMD Ryzen. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené výhradne pre najmodernejšie procesory AMD Ryzen
  • Gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime 2-Way CrossFire
  • Preverený zvukový procesor ALC887 s až 7.1 kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5
  • 4× SATA 6 Gb/s

Plný zážitok z multimédií a hlavne hier

Zapojenie viacerých grafických kariet je skvelé riešenie v prípadoch, že chcete zvýšiť grafický výkon zostavy pre hranie náročnejších hier. Aj doska GIGABYTE A320M-DS2 vám túto možnosť poskytuje. Zapojiť môžete dve grafické karty v režime 2-Way CrossFire, vďaka čomu si pri hraní užijete oveľa vyššiu snímkovú frekvenciu. Na základnej doske taktiež nájdete preverený zvukový procesor ALC887 s až 7.1 kanálovým výstupom, ktorý vám ponúkne najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty.

Bleskurýchly prenos dát

Všetci to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu skomplikovali život bleskurýchle SSD disky, ktoré táto doska podporuje. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1 dokonca v štandarde druhej generácie.Tie sú vyvedené v dobre rozpoznateľnej červenej farbe. 

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Pre rýchle a stabilné pripojenie k internetu poslúži gigabitová LAN s funkciou cFosSpeed, ktorá poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky. Vítané vylepšenie predstavuje aj detailné meranie teploty celkom na piatich miestach základnej dosky. Podľa teplôt potom môžete riadiť až tri pripojené ventilátory. Táto prínosná funkcia sa skrýva pod označením Smart Fan 5.

 

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k čemu slouží ATX 12V a jaký zdroj je nejvhodnější pro tuto desku?

Je pouzitelny ryzen 5 1600 hned po vybaleni z krabice?

dobry den,desku jsem osadil temito DDR v biosu nelze nastavit takt pameti vice nez 2400, je potreba flash biosu, nebo nejdou pameti podporovany? diky S.

Diskusia a poradňa k GIGABYTE A320M-DS2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE A320M-DS2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE A320M-DS2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE A320M-DS2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE A320M-DS2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií