Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

GIGABYTE AB350M-HD3

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AB350M-HD3
3,0 1 hodnotení
Základná doska AMD B350, PCIe x16, DDR4 SDRAM 3200MHz (OC), M.2, 6x SATA 6Gb / s, GLAN, USB 3.1 Gen 2, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AG531c Produktové číslo:  GA-AB350M-HD3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AB350M-HD3

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom vyberte základnú dosku spoločnosti Gigabyte s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu osemjadrového procesora AMD Ryzen.Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené výhradne pre najmodernejšie procesory AMD Ryzen
  • Gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime 2-Way CrossFire
  • Preverený zvukový procesor ALC887 so 7.1 kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5
  • 6× SATA 6Gb/s

Úplný zážitok z multimédií a hlavne hier

Zapojenie viacerých grafických kariet je skvelé riešenie v prípadoch, že chcete zvýšiť grafický výkon zostavy pre hranie náročnejších hier. Aj doska GIGABYTE AB350M-HD3 vám túto možnosť poskytuje. Zapojiť môžete dve grafické karty v režime 2-Way CrossFire, vďaka čomu si pri hraní užijete oveľa vyššiu snímkovú frekvenciu. Na základnej doske taktiež nájdete preverený zvukový procesor ALC887 so 7.1 kanálovým výstupom, ktorý vám ták ponúkne najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty.

Bleskurýchly prenos dát

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky, ktoré táto doska podporuje. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1 dokonca v štandarde druhej generácie. Tie sú vypracované v dobre rozpoznateľnej červenej farbe. 

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Pre rýchle a stabilné pripojenie k internetu poslúži gigabitová LAN s funkciou cFosSpeed, ktorá poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky. Vítané vylepšenie predstavuje detailné meranie teploty celkom na piatich miestach základnej dosky. Podľa teplôt potom môžete riadiť až tri pripojené ventilátory. Táto prínosná funkcia sa skrýva pod označením Smart Fan 5.

 

i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Gigabyte Ultra Durable Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. V popisu máte chybu. Jedná se o základní desku typu MicroATX a ne ATX jak uvádíte.

Dobrý deň, je táto základná doska GIGABYTE AB350M-HD3 kompatibilná s CPU - AMD A10-9700, RAM - Patriot 8GB KIT DDR4 2133Mhz CL15 Signature Line s chladičem, Zdroj - Eurocase ATX-450W-12, Case - Fractal Design CORE 1300 DVD-RW - ASUS DRW-24D5MT čierna bulk. Ak by niečo nebolo kompatibilné prosim nahradte mi to s čím by bol pošlite mi ho prosím. Ďakujem za pochopenie

dobry den je tato doska kompabilitna s mojou zostavou? Procesor ryzen 5 1600x chladič cooler master masterliquid lite 120 graficka karta XFX GTS Radeon rx 580 8gb Triplex Edition operačna pamäť ADATA 8GB KIT DDR4 SDRAM 3000MHz CL16 XPG Z1 zdroj be quiet!Pure Power 10 700W a pc skrina cooler masterbox lite 5

Podporuje intel optane?

Umožňuje takt?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE AB350M-HD3
Príslušenstvo pre GIGABYTE AB350M-HD3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AB350M-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350M-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350M-HD3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE AB350M-HD3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií