Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI
5 3 hodnotení
Základná doska AMD B350, DDR4 3200MHz (OC), SATA 6Gb / s, GLAN, USB 3.1, DP, HDMI, WiFi ac, BT 4.2, ITX, RYZEN, AM4, RGB LED
Kód:  AG531a6 Produktové číslo:  GA-AB350N-Gaming WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom si vyberte základnú dosku spoločnosti Gigabyte s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu osemjadrového procesora AMD Ryzen. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celej rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Kompaktný model formátu ITX bude perfektným základom malého výkonného herného počítača. Naviac je základná doska vybavená bezdrôtovou duálnou WiFi na bezproblémové pripojenie kdekoľvek.

Prednosti dosky GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI

  • Určená výhradne pre najmodernejšie procesory AMD Ryzen
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • Gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Integrovaná duálna WiFi so štandardom 802.11 ac
  • Prémiové audio so zvukovou kartou ALC1220 s až 7.1kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5
  • Zadarmo softvér pre streamovanie hier XSplit Gamecaster
  • Štýlové podsvietenie RGB Fusion so 7 rôznymi efektmi
  • Formát dosky Mini-ITX (17 × 17 cm)

Bleskurýchly prenos dát s USB 3.1

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1 dokonca v štandarde druhej generácie. Tie sú vyrobené v dobre rozpoznateľnej červenej farbe. 

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom základnej dosky GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Pre rýchle a stabilné pripojenie k internetu poslúži gigabitová LAN s funkciou cFosSpeed, ktoré poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky. Okrem toho je doska vybavená duálnou bezdrôtovú WiFi 802.11 ac s rýchlosťou prenosu až 433 Mb/s. Vítané je vylepšenie, ktoré predstavuje detailné merania teploty celkom na piatich miestach základnej dosky. Podľa teplôt potom môžete riadiť až tri pripojené ventilátory. Táto prínosná funkcia sa skrýva pod označením Smart Fan 5.

i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pasuje na základní desku graficá karta MSI GeForce GTX 1060 GT OC? Děkuji.

dám do nej cpu ryzen 2600?

Dobrý deň, má táto doska najnovší bios na ryzen vega? chcem si zakúpiť AMD Ryzen 5 2400G a chcem vedieť či treba update.

Zdravím, povedlo se někomu s touto doskou rozběhnout win7? V manualu je uvedeno že win 7 podporuje. Mne proběhne instalace a při prvním pokusu o boot se PC restartuje a pak pořád dookola. Jinak mne napada že zrada by mohla být jěště ryzen 2200g nebo M2 SSD od WD. Win10 se v pohodě nainstaloval Děkuji za odpověď

Dobrý deň, objednal som si u vás komponenty :Procesor AMD Ryzen 5 2400G ,Základnú doska GIGABYTE AB350N-Gaming Wifi ,SSD disk Samsung 960 EVO 250 GB , Corsair 8GB KIT DDR4 3000MHz CL15 Vengeance LPX čierna , ako viem spojazdniť PC respektívne nainštalovať posledný BIOS ? ( ponúkate túto službu -Update BIOS - základní deska) .

Dobrý den, aktuálně máte na cestě 4 ks, budou už kompatibilní s ryzen APU 2200/2400? Děkuji za odpověď.

Dobry den, v specifikacii pisete: Základné funkcie: Integrovaná grafická karta [...] Avsak tato doska neobsahuje integrovanu graficku kartu, len HDMI a DP vystup, ak CPU obsahuje GPU (t.j. APU). Zo stranky vyrobcu: Integrated Graphics Processor: 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@24 Hz * Support for HDMI 1.4 version. Maximum shared memory of 2 GB * Actual support may vary by CPU.

Dobry den, mam stavajici case, do ktereho bych chtel tuto desku osadit. Jaka je prosim konstrukcni vyska do ktere jde deska s procesorem a chladicem instalovat? Jsme omezen vyskou 50mm nad urovni zakladni desky. Dekuji

Dobrý den, poradil by někdo prosím ideální RAM do této desky ? Chtěl bych prozatím 1x8Gb ( v budoucnu bych chtěl dokoupit ještě jednu ). Idealní od značky Kingston ( spokojenost z dřívějška ) , díval jsem se na stránky Kingstonu a vypadá to že jsou podporované https://www.alza.cz/kingston-8gb-ddr4-2666mhz-cl16-hyperx-fury-black-series-d4827397.htm . Mám počkat na ně ? Nebo jsou i nějaké lepší za podobnou cenu , třeba i jiná značka ?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI
Príslušenstvo pre GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350N-Gaming WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Gaming AB350N-WIFI.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií