Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE Aire M60

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Aire M60
4,7 9 hodnotení
Herná myš – bezdrôtová, laserová, 3200dpi, USB
Kód:  EG875d9a Produktové číslo:  GM-M60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Aire M60

Bezdrôtová laserová myš Gigabyte Aire M60 poteší najmä vyznávačov moderného dizajnu a elegancie. Skvelým tvarovaním poskytne všetkým pravákom vynikajúcu podporu aj pri dlhodobom používaní. Snímanie pohybu zaisťuje precízny senzor, ktorého presnosť zodpovedá citlivosti až 3 200 DPI. Vysoké DPI vám zaistí precízne ovládanie na monitoroch s vysokým rozlíšením, kde obyčajným myšiam už dochádza dych.

Ergonomická bezdrôtová myš

Okrem základných tlačidiel budete mať k dispozícii aj štvrté a piate, ktorými sa budete ľahko pohybovať po internetových stránkach späť či vpred alebo si ich prispôsobíte pre vaše priority. Špecialitou je tlačidlo pre funkciu Free-Scrolling umožňujúce pohodlné scrollovanie vo viacerých smeroch. Nano prijímač zaisťuje skvelý zážitok pri cestovaní s notebookom.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,8 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
106 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak nastavím pomocna tlačítka?Dik,J:K

Dobrý den, jak se liší tato myš (myslím ve velikosti) s Gigabyte ECO600 ? Děkuji

Diskusia a poradňa k GIGABYTE Aire M60
Príslušenstvo pre GIGABYTE Aire M60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Aire M60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Aire M60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Aire M60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Aire M60.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií