Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE B250-FinTech

Zobraziť katalóg
GIGABYTE B250-FinTech
5 5 hodnotení
Základná doska – Intel B250,1× PCIe x16, 11× PCIe x1, DDR4 2400, SATA III, USB 3.1 Gen 1, GLAN, D-Sub, DVI, 8ch audio, ATX, sc1151
Kód:  AG155m4m Produktové číslo:  GA-B250-FinTech Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B250-FinTech

Máte v pláne zostaviť poriadnu mašinu pre ťažbu kryptomien? V tom prípade tu pre vás máme základnú dosku GIGABYTE B250-FinTech, ktorá je pre túto prácu priamo stvorená. B250-FinTech vo veľkosti ATX s čipsetom B250 je pripravená na osadenie procesormi Intel kompatibilnými s päticou LGA1511. Tým najzásadnejším dôvodom pre zaobstaranie tejto dosky je však prítomnosť 12 PCI slotov, ktoré možno osadiť grafickými kartami pre čo najvyšší možný výkon. V kombinácii so špeciálnym ťažobným módom BIOSu a diagnostickými aplikáciámi je zaistená maximálna stabilita pri ťažbe.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B250-FinTech

  • Špičková základná doska vhodná pre ťažbu kryptomeny
  • Podpora procesorov Intel 6. a 7. generácie s päticou LGA1511
  • K dipozícii 12 PCI slotov pre pripojenie grafických kariet
  • Podpora pamätí DDR4 – 2 400 MHz
  • 8-kanálové HD audio
  • Adaptér pre pripojenie troch napájacích zdrojov
  • Špeciálny mód BIOSu pre ťažbu

Profi výbava základnej dosky Gigabyte s čipsetom B250

Gigabyte B250-FinTech disponuje už spomínanou päticou LGA1511, ktorá pojme procesory Intel 6. a 7. generácie. Súčasťou sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4  s frekvenciou až 2 400 GHz a s maximálnou kapacitou až 64 GB. Pre pevné disky je  pripravených 6 SATA konektorov.

Na základnej doske taktiež nájdete overený zvukový procesor ALC887 so 7.1-kanálovým výstupom. Vďaka tomu si vychutnáte najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty ako pri hraní menej náročných hier, tak aj pri počúvaní hudby či prehrávaní filmov. Svoje obrazové médiá si užívajte vo FullHD obrazovom rozlíšení, kde vám neunikne jediný detail. To umožňuje pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom výstupov DVI-D a D-Sub. 

Rýchle prenosy pomocou USB 3.1

Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 aj niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1. Na rýchle pripojenie k internetu poslúži gigabitový LAN firmy Realtek. Ten vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
11× Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Gigabyte Ultra Durable Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pekny den prajem chcel by som sa spytat ohladom tejto dosky ci budu pasovat do seba dane komponenty bez nejakych velkych problemov (vytiahlo by to gta5 na nejake stabilne fps?) popripade vedel by mi niekto ponuknut ine komponenty? Dakujem Intel Pentium G4560 GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC Low Profile 2G

Dobrý den. Půjde bez problémů tato konfigurace? 1-GIGABYTE B250-FinTech, 2-Intel Pentium G4560 ,3-HyperX 8GB DDR4 2400MHz CL15 Fury Black Series, 4-SAPPHIRE R5 230 2G D3 . Využití v domácnosti (internet, online hry,office) ve win.10. Děkuji za odpověď. Miloš

Dobrý den, podporuje tento procesor tuhle základní desku? "GIGABYTE B250-FinTech"

Má tato zakládání deska WiFi?

Dobrý deň,môžem do tejto základnej dosky vložiť procesor i5-4460?

Procesor i-5 9400 bude fungovať?

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je součástí balení i "F_PANEL" (karta s tlačítky pro zapnutí a reset). Děkuji.

Dá sa táto doska použiť na zostavenie obyčajného domáceho PC na klasické používanie (procesor i5, 8gb ram, jedna grafická karta Nvidia, ssd)? Píše sa tam že je určená na mining, tak ma zaujíma že či je výhradne len na mining alebo nie. Neboli by problémy s kompatibiltou, výkonom a používaním energie?

Dobrý den mohl bych do této desky dát procesor Intel Pentium 3ghz a 2 jádra (k procesoru nic víc uvedeno není. Možná by mohlo pomoct to že sedí do desky P5ld2 SE.

Dobrý den rád bych si koupil tuto desku ale potřeboval bych doporučit jekay procesor který by tam šel a byl vhodný na hraní her dekuji

12
Diskusia a poradňa k GIGABYTE B250-FinTech
Príslušenstvo pre GIGABYTE B250-FinTech Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B250-FinTech. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-FinTech. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-FinTech. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE B250-FinTech.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií