AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE B550 VISION D

Zobraziť katalóg
GIGABYTE B550 VISION D
5 1 hodnotení
Základná doska AMD B550, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 4× DDR4 5400MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 3, RJ-45 (LAN) 1Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  AGb550v1 Produktové číslo:  B550 VISION D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B550 VISION D

Extravagantná základná doska GIGABYTE B550 VISION D poslúži pre moderné procesory CPU AMD Ryzen

Chcete si zostaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom si vyberte základnú dosku GIGABYTE B550 VISION D s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu aj k osadeniu najnovších procesorov AMD Ryzen. Táto pokročilá platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Doska je vďaka formátu ATX perfektnou voľbou pre výkonné herné počítače alebo pracovnéstanice. Základná doska tiež zaujme svojím masívnym použitím bielej farby.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B550 VISION D

  • Určená výhradne na použitie s modernými procesormi AMD Ryzen série 3000 a 5000
  • Moderná konektorová výbava na čele s podporou pre disky M.2 NVMe PCIe alebo USB 3.2 Gen 2
  • Najmodernejšie rozhranie PCIe 4.0 pre grafickú kartu
  • Slot pre M.2 disk s rozhraním PCIe 4.0
  • Široké možnosti pripojenia s Thunderboltom 3
  • Rýchle bezdrôtové rozhranie WiFi 6 s externou anténou
  • Audio so zvukovou kartou ALC1220-VB s až 5.1-kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5 s funkciou Fan Stop
  • Q-Flash Plus pre update BIOSu bez inštalácie procesora, pamäte a grafickej karty

Čipová sada AMD B550

Základné dosky s čipovou sadou AMD B550 sú na mieru navrhnuté novým procesorom AMD Ryzen 5000 a 3000. Úplne nový pokročilý návrh napájania a chladenia základnej dosky GIGABYTE B550 VISION D umožňuje maximálne využitie potenciálu výkonných procesorov.

GIGABYTE B550 VISION D ponúkne pokročilé napájanie

Architektúru napájania základnej dosky GIGABYTE B550 VISION D tvorí mnohofázová kaskáda, ktorá sa v súčte podieľa na skvelej stabilite aj pri vysokých pracovných frekvenciách. Vďaka použitiu kvalitných súčiastok si môžete byť istí, že doska GIGABYTE B550 VISION D vydrží pracovať dlhodobo pod vysokou záťažou.

Integrovaná WiFi 6

Základná doska GIGABYTE B550 VISION D je tiež vybavená bezdrôtovou konektivitou s podporou štandardu WiFi 6 i Bluetooth 5. Vďaka tomu si vychutnáte plynulé streamovanie 4K obsahu alebo hranie online hier.

Podpora XMP profilov a široká podpora DDR4 SDRAM pamätí

Kvalitná základná doska musí disponovať podporou pre mnoho typov DDR4 SDRAM pamäťových modulov. Spoločnosť GIGABYTE úzko spolupracuje s dodávateľmi pamätí z celého sveta, aby zabezpečila, že budú ponúkané moduly populárnych značiek pamätí kompatibilné so základnou doskou GIGABYTE B550 VISION D. Dôležitým prvkom je tiež podpora XMP profilov až do frekvencie 5 400 MHz.

Thunderbolt 3

Najvýkonnejší dostupný port USB-C Thunderbolt 3 prináša takmer neobmedzené možnosti pripojenia. Kompaktné riešenie s jediným káblom poskytuje najrýchlejšie pripojenie k akémukoľvek dokovaciemu alebo dátovému zariadeniu. Základná doska GIGABYTE B550 VISION D tak umožní reťaziť až 12 zariadení súčasne prostredníctvom obojsmerného dátového kanálu s rýchlosťou až 40 Gb/s.

Smart Fan 5

S nástrojom Smart Fan 5 si môžete byť istí, že budete mať chladenie kompletne pod kontrolou. Tiež získate viac hybridných konektorov pre ventilátory, ktoré podporujú ako reguláciu pomocou napätia, tak PWM, aby si základná doska GIGABYTE napríklad lepšie rozumela s vodným chladením

GIGABYTE ponúka širokú škálu príslušenstva a softvérového vybavenia pre každého hráča

Okrem základnej dosky si môžete od spoločnosti GIGABYTE zaobstarať tiež ďalšie nutné príslušenstvo na stavbu herného PC. Cieľovým benefitom potom bude jednotný dizajn často doplnený o efektné RGB podsvietenie. Všetky funkcie potom tiež pôjde ovládať z jednej centrálnej aplikácie, ktorá vám pomôže všetko krásne prispôsobiť svojim požiadavkám.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1200-VB Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. ty dva Thunderbolt porty jsou hned funkční ? Nebo vyžadují k provozu instalaci Thunderboltex 3-TR kartu ? Jde mi o možnost připojení externí grafické karty AORUS RTX 3080 gaming box. Děkuji za odpověď

Dá se tato základní deska spojit s AMD Ryzen 7 5800x ? Děkuji

Dobrý deň. Prosim, plánujete zalistovať aj novší model od tejto základnej dosky a to Gigabyte B550 VISION D-P (rev. 1.0)? Ďakujem Vám za odpoveď.

Dobrý deň. Prosim, plánujete zalistovať aj novší model od tejto základnej dosky a to Gigabyte B550 VISION D-P (rev. 1.0)? Ďakujem Vám za odpoveď.

Dobry den , Jak pripojit k desce kabel USB -C ktery vede z predni casti bedny.? Na desce USB 3.2 /modry konektor/ uz je obsazen 2x USB taky z predni casti bedny .

Dobrý deň Je základná doska kompatibilná s procesorom AMD Ryzen 9 5950X?

Dobrý den, je celá deska chlazená pasivně (včetně čipsetu)?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE B550 VISION D
Príslušenstvo pre GIGABYTE B550 VISION D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B550 VISION D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B550 VISION D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B550 VISION D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE B550 VISION D.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií