Rapture AlzaBoxy Q1

GIGABYTE B560I AORUS PRO AX

Zobraziť katalóg
GIGABYTE B560I AORUS PRO AX
5 1 hodnotení
Základná doska Intel B560, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× DDR4 4600MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  AGb560ai1 Produktové číslo:  B560I AORUS PRO AX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B560I AORUS PRO AX

Zoznámte sa so základnou doskou GIGABYTE B560 AORUS PRO AX v novom modernom AORUS dizajne. Vďaka dokonalému riešeniu výkonovo vyváženého, digitálneho a trojfázového napájania dokáže základná doska GIGABYTE B560 AORUS PRO AX minimalizovať prepínacie straty, pracovať pri nízkych teplotách a dodávať s vysokou presnosťou energiu do najcitlivejších a energeticky najnáročnejších inštalovaných komponentov. Výsledkom je vynikajúca funkčnosť, pôsobivý tepelný dizajn, konektivita novej generácie a audiosystém na úrovni Hi-Fi. Základná doska GIGABYTE B560 AORUS PRO AX s päticou LGA 1200 je určená pre 10. a 11. generáciu procesorov Intel Core.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B560 AORUS PRO AX

  • Základná doska GIGABYTE B560 AORUS PRO AX pre 10. a 11. generáciu procesorov Intel Core
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 64 GB kapacity
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Pokročilá monitorovacia technológia ventilátorov Smart Fan 6
  • Dostatok slotov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Intel WiFi 6 (802.11ax) s novou AORUS anténou
  • Herná sieťovka Realtek 2,5GbE LAN pre dokonalé online herné zážitky
  • HDMI 2.1 na pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Štýlové podsvietenie RGB Fusion
  • Formát mITX

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske GIGABYTE B560 AORUS PRO AX

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá z dvoch slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s kapacitou až 64 GB. Na doske je aktivovaná funkcia DDR4 SDRAM XMP a je zaistená kompatibilita s profilmi až 4 600 MHz, takže s vhodnými pamäťovými modulmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte.

Príprava pre veľké úložisko a dedikovanú grafickou kartu

Pre pevné disky využijete na doske GIGABYTE B560 AORUS PRO AX 4 konektory SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na GIGABYTE B560 AORUS PRO AX zapojiť do PCIe x16 slotu. HDMI 2.1 port zvláda vysoké 4 096 × 2 160 rozlíšenie.

Exkluzívna herná 2,5GbE LAN a WiFi 6 802.11ax na doske GIGABYTE B560 AORUS PRO AX

Realtek 2,5GbE LAN je vysokorýchlostná LAN karta, ktorá sa perfektne hodí pre hráčov a streamerov a ponúka dokonalé a plynulé online zážitky. Na pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske GIGABYTE B560 AORUS PRO AX k dispozícii rad portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C. Riešenie Intel Wireless podporuje štandard 802.11ax, umožňuje gigabitové bezdrôtové prenosy, poskytuje plynulé streamovanie videa, lepšie zážitky z hry a menej prerušených pripojení pri rýchlosti až 2,4 Gb/s.

Účinné chladenie a kontrola ventilátorov GIGABYTE B560 AORUS PRO AX

Doska GIGABYTE B560 AORUS PRO AX je vybavená unikátnym rebrovým chladičom pre lepšiu tepelnú účinnosť. S nástrojom Smart Fan 6 budete mať plne pod kontrolou všetky pripojené ventilátory. A nielen to, so Smart Fan 6 máte k dispozícii viac hybridných konektorov pre ventilátory, ktoré podporujú ako reguláciu pomocou napätia, tak PWM. Účinné tepelné riešenie pre disky M.2 s jedinečným Thermal Guard vyhotovením umožní neobmedzený výkon pri zápise a čítaní súborov.

Efektné osvetlenie RGB Fusion 2.0 základnej dosky GIGABYTE B560 AORUS PRO AX

Viaczónové osvetlenie je dôležitou súčasťou modernej základnej dosky. Dodávaný softvér vie synchronizovať svetelné efekty u všetkých podporovaných zariadení. Konkrétne ide o grafické karty, myši, slúchadlá, klávesnice, PC skrinky a ventilátory. S plnou podporou RGB a prepracovanou aplikáciou RGB Fusion 2.0 má používateľ úplnú kontrolu nad LED diódami, ktoré obklopujú základnú dosku.


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel B560 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel B560 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu na webu píšou toto: 1 x M.2 connector on the back of the motherboard (Socket 3, M key, type 2260/2280 SATA and PCIe x4/x2 SSD support) (M2P_SB) Otázka zní - lze tam dát NVMe?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE B560I AORUS PRO AX
Príslušenstvo pre GIGABYTE B560I AORUS PRO AX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B560I AORUS PRO AX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B560I AORUS PRO AX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B560I AORUS PRO AX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE B560I AORUS PRO AX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií