Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AD homeoffice

GIGABYTE F2A78M-D3H

Zobraziť katalóg
GIGABYTE F2A78M-D3H
5 1 hodnotení
Základná doska AMD A78, VGA + 2x PCIe x16, DDR3 2400, SATA III RAID, USB 3.0, DVI, HDMI, GLAN, 8ch audio, mATX, scFM2 +
Kód:  AG536s Produktové číslo:  GA-F2A78M-D3H Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE F2A78M-D3H

Kvalitná základná doska GIGABYTE F2A78M-D3H ponúka všetko potrebné pre skvele vybavený počítač. Socket FM2 + umožňuje osadiť dosku procesory zo série AMD A alebo AMD Athlon; komunikáciu s jednotlivými komponentmi zabezpečuje čipová sada AMD A78. Pre pamäťové moduly sú pripravené celkom 4 DIMM sloty s podporou rýchlych pamätí DDR3 o frekvencii až 2400 MHz ak dispozícii tak môžete mať až 64 GB operačnej pamäte. Slot PCI Express x16 3.0 poskytuje možnosť pripojiť výkonnú grafickú kartu podľa vašej voľby. Na doske sa nachádza aj druhý slot PCIe x16 vo verzii 2.0 a ďalej PCI Express x1 a štandardné zbernice PCI. Pripojiť dátové úložisko môžete pomocou jedného z šiestich konektorov Serial ATA III s prenosovou rýchlosťou až 6 Gb/s Základná doska ponúka podporu RAID 0, 1, a 10.

Ďalšie zariadenie možno ľahko pripojiť prostredníctvom štyroch rýchlych konektorov USB 3.0 (Z toho dva na zadnom paneli) alebo ôsmich konektorov USB 2.0 (štyri na zadnom paneli). Okrem USB nájdete na zadnom paneli dosky tiež HDMI konektor s maximálnym rozlíšením až 4096 × 2160, digitálny port DVI-D, Analógový D-Sub, Optický výstup S/PDIF a zvukové konektory (Line In, Line Out, Mic In). Integrovaná zvuková karta s kodekom Realtek ALC887 ponúkne 7.1-kanálové HD audio. Vo výbave nechýba vďaka integrovanej sieťovej karte Realtek GbE ani LAN konektor, ktorý prináša rýchlosť až 1 Gb/s Formát dosky zodpovedá veľkosti Micro ATX s rozmermi 24,4 cm x 24,4 cm.

Základná doska sa tiež môže pochváliť množstvom pokročilých technológií ako je napríklad DualBIOS s rozhraním UEFI, Ktorá automaticky obnoví dáta systému BIOS pri zlyhaní hlavného BIOSu. Doska podporuje aj technológiu AMD Dual Graphics pre zlepšenie grafického výkonu, AMD Eyefinity a AMD CrossFire pre zapojenie viacerých monitorov. GIGABYTE Ultra Durable 4 Plus je zárukou starostlivo vybraných komponentov, ktoré zaručujú skvelú výkonnosť, efektívnu prevádzku a dlhú životnosť dosky. Zvolené komponenty poskytujú ochranu pred vzdušnou vlhkosťou, elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou elektrickej energie a umožní prácu pri vyšších prevádzkových teplotách. Konektory USB 3.0 majú tiež sieťovú poistku, Ktorá zabraňuje zlyhanie pri prenose dát. Technológie GIGABYTE On/Off Charge umožní nabiť mobilné zariadenia aj pri vypnutom PC. Pre jednoduchú správu dosky možno využiť niekoľko utilít ako EasyTune či Smart Recovery.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A78 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A78 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID, DUAL BIOS, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, Serial ATA III Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE F2A78M-D3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE F2A78M-D3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A78M-D3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A78M-D3H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE F2A78M-D3H.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií