Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE F2A88XM-HD3P

Zobraziť katalóg
GIGABYTE F2A88XM-HD3P
5 2 hodnotení
Základná doska AMD A88X, PCIe x16, DDR3 2400, 8x SATA III, 2x USB 3.0, 2x USB 3.1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch audio, micro ATX, socket FM2 +
Kód:  AG537n1 Produktové číslo:  GA-F2A88XM-HD3P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE F2A88XM-HD3P

Ak hľadáte pri stavbe príjemný kompromis medzi cenou a úžitkovou hodnotou, určite nenechajte bez povšimnutia túto základnú dosku, v ktorej môže pracovať akýkoľvek procesor od AMD z rodiny FM2 či FM2 +.

Doska ponúka širokú variabilitu z hľadiska využitia počítača a tiež výborné možnosti konektivity. K dispozícii sú dva konektory USB 3.1 vrátane čoraz obľúbenejšieho typu C a samozrejme USB 3.0 a 2.0. Štvorica slotov pre dvojkanálovú operačnú pamäť DDR4 SDRAM dáva potrebný priestor pre prípadný budúci upgrade alebo stavbu stroja, pre ktorý nie je multitasking len prázdnym pojmom.

Hlavné prednosti

  • Základná doska podporujúca osadenie čipmi AMD FM2
  • Vynikajúci pomer obstarávacej ceny a úžitkovej hodnoty
  • Neskutočné množsto konektorov USB a SATA III
  • Vyrobené s ohľadom na predpokladané náročné zaťaženie

Zapojte až 3 monitory a užite si kvalitné audio

Práca s kancelárskymi, analytickými alebo grafickými programami vyžaduje časté preklikávanie medzi oknami, čo býva často otravné. Avšak v dnešnej dobe je štandardom používanie dvoch monitorov, ktoré výrazne zvyšuje produktivitu. Prečo ale zostať pri dvoch monitorov, keď môžete mať tri? K dispozícii sú konektory HDMI, DVI a D-SUB. To všetko s natívnou podporou rozlíšenia 4K a možnosťou použitia dvoch grafických kariet vďaka technológii AMD CrossFire ™.

Kvalitný zvuk si užijete predovšetkým vďaka vysoko kvalitným kondenzátorom, ktoré pomôžu produkovať realistické zvukové efekty a prehrávať hudbu vo vysokom rozlíšení.

Odolné komponenty a vynikajúca konektivita

Doska patrí do radu GIGABYTE Ultra Durable ™, ktorá sa sústredí na odolnosť jednotlivých častí, vylepšený výkon a energetickú úspornosť. K dlhej životnosti určite prispeje aj ochrana pred vlhkosťou.

O možnosti pripojenia komponentov nie je núdza, k dispozícii je hneď osem rozhraní SATA III. Využiť môžete tiež 4 PCI zbernice pre pripojenie ďalších periférií. Máte tak pred sebou veľmi výhodnú variantu z hľadiska cena / výkon.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažuji o koupi této desky. Mám k Vám tento dotaz. Osadil bych tuto desku grafikou GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G. Podle rozložení slotů ale zakryji grafikou slot PCEx1 kam bych potřeboval osadit WiFi kartu Gigabyte. Mám pravdu? Děkuji Vám za odpověď.

Dobrý deň v popise vidím 4 x RAM slot, na obrázku vidím len dva - koľko má slotov ?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE F2A88XM-HD3P
Príslušenstvo pre GIGABYTE F2A88XM-HD3P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE F2A88XM-HD3P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-HD3P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-HD3P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE F2A88XM-HD3P Alaplap.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií