Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI
4,7 3 hodnotení
Základná doska Intel B150, PCIe x16, DDR4, SATA III, M.2, USB 3.0, USB Type-C (USB-C), DVI, HDMI, mini ITX, sc1151
Kód:  AG155k7b Produktové číslo:  GA-B150N Phoenix-WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI

Kompaktná základná doska GIGABYTE s čipovou sadou Intel B150 je pripravená na stavbu dokonale malého počítača. Svojimi rozmermi totiž spadá do kategórie mini ITX, čo však nie je vôbec poznať na použitej výbave. Tá je doslova pretkaná modernými funkciami, ktoré by každý náročný používateľ mohol potrebovať.

Pätica LGA 1151 je pripravená pre nové procesory Intel radu Skylake. Nechýba ani podpora rýchlych pamätí typu DDR4  alebo slot pre M.2 SSD disk.

Kľúčové vlastnosti

  • Pätica pre 6. generáciu procesorov Intel Skylake
  • Slot pre SSD vo formáte M.2
  • Podpora rýchlych DDR4 pamätí
  • Moderný konektor USB-C
  • Dual-band WiFi podporujúce rýchlosť až 867 Mbit/s + bluetooth 4.2

Špičkové sieťové funkcie

Sieťová karta od spoločnosti Intel využíva pokročilú technológiu cFosSpeed zlepšujúcu reakcie v preplnených LAN sieťach a umožňuje lepšiu optimalizáciu výkonu siete pre konkrétne aplikácie. V miestach nedostupnej káblovej siete oceníte aj možnosť bezdrôtovej konektivity s neuveriteľnou rýchlosťou až 867 Mbit/s. WiFi modul zvláda dual-band v pásmach 2,4 GHz/5 GHz čo umožní široký rozsah pokrytia.

Vysoká spoľahlivosť

Technológia Ultra Durable zaručuje tú najvyššiu ochranu počítača. Používa moderné funkcie a komponenty, ktoré zabezpečia maximálny výkon, skvelé chladenie a dlhodobú životnosť. Základná doska je vybavená sklenenými vláknami, ktorá zabraňujú skratom spôsobeným vyššou vlhkosťou. Gigabyte používa špeciálne prepäťové obvody, ktoré chránia zariadenie pri výpadku napájania a prúdovými rázmi.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID, DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den , mal by som taku otazku , ak donesiem moju zakladnu dosku so zarucnym listom do alzy v bratislave , uefi update je zdarma ? Kupil som procesor kaby lake , a to je mozne iba so skylakeom , nie ?

Dominik Sárközi

kdyz bych si ted objednal tuto desku, jaka v ni bude verze biosu? procesory sedme generace podporuje az verze F20 a pokud bych si tedy rovnou koupil takovyto procesor a deska mela starsi bios, tak bych mel problem to rozchodit.

chcem sa opitat ci pojde na nej draficka karta SAPPHIRE R7 250

Slot na SSD M.2 - v popisu je tento slot psany, ale na forografiich jej nemuzu pri nejlepsi vuli najit. Je to opravdu spravne? Nejsou pak nejak omezeni? Nebude nejak vadit GF karte? Dekuji predem za podpoved.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je součástí balení WiFi anténa, popř. zda je pevná nebo na kabelu, děkuji

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jestli tato deska podporuje NVMe BOOT. A taky kdy přibližně bude dostupná (týden, nebo dva měsíce? Nepotřebuji přesné datum :) ). Děkuji za odpověď

Dobrý den, potřeboval bych vyměnit ve svém starém PC eMachine EL1600 board za lepší + procesor +grafickou kartu+paměti. Je to pro domácí PC, ale původně osazený ATOM, který nejde vyměnit je moc pomalý. Můžete mi dát tip na sesazení kompletu, který bych dal do původní bedny a bude to chodit svižněji? Disk mám. Dík. Zdenek

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI
Príslušenstvo pre GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFI.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií