Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS
3,7 3 hodnotení
Grafická karta 8GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP104) Pascal GeForce GTX1070 (1632MHz), Boost clock 1835MHz, PCIe x16, SLi, 256bit, 3x DP, DVI, HDMI
Kód:  EG236c3 Produktové číslo:  GV-N1070AORUS-8GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS

GeForce GTX 1070
 

GeForce GTX 1070

Úplne nový modelový rad spoločnosti NVIDIA prináša doteraz nepoznanú silu grafického výkonu aj v 4K rozlíšení.

Nová úroveň hraní
 

16 nm jadro

Úplne nové jadro Pascal GP104 sa skladá zo 7,2 miliárd tranzistorov, ktoré bežia na omnoho vyšších taktoch než predchádzajúce generácie.

VR ready
 

Podpora VR

Simultánny výpočet viac pohľadov na jednu scénu dopomôže ku skvelým výsledkom vo virtuálnej realite.

 
 

Moderná platforma, ktorá nemá konkurenciu

Grafické jadro Pascal GP104 má vo svojej výbave hneď 1 920 CUDA jadier doplnených o 120 textúrovacích jednotiek. Základný takt jadra je krásnych 1 632 MHz a počas Boost režimu vystrelí až na krásnych 1 835 MHz.

Virtuálna realita nebola nikdy tak blízko

GeForce GTX 1070 je plne pripravená na podporu virtuálnej reality, v ktorej ponúka oveľa vyšší výkon, než predchádzajúca generácia. Kombinácia 256-bitovej zbernice a rýchlych operačných pamätí typu GDDR5 zaisťuje dátovú priepustnosť až 256 GB/s.

VR Ready
 

GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS

Spoločnosť Gigabyte si chce omotať okolo prsta tých najnáročnejších hráčov. Špeciálny model AORUS totiž ponúka rekordné továrenské pretaktovanie čipu GTX 1070. K tomu je však potrebné dostatočne kvalitné chladenie, ktoré v tomto prípade zabezpečuje technológia WindForce. Chladič sa v podstate skladá z troch vrstiev. Vrchú tvorí trojica 100 mm ventilátorov s guličkovými ložiskami, z ktorých je prostredný zapustený a má opačný smer otáčania. Pod vetrákmi sídli rozmerný hliníkový pasív doplnený o niekoľko heatpipe trubíc pre lepšie odvádzanie tepla. Tretiu vrstvu potom zaisťuje kovový backplate. Nutné je spomenúť aj šikovnú funkciu chladenia 3D Active Fan, ktorá vypína vetráky v prípade minimálnej záťaže GPU a tým znižuje hlučnosť celej zostavy.

Dodávaná utilita pre pokročilé nastavenia

Ak máte navyše priehľadnú bočnicu, tak máte ďalší dôvod k zakúpeniu tohto konkrétneho modelu. Na chrbte karty je nápis GIGABYTE. Jej farebné LED podsvietenie si už nastavíte pomocou dodávaného manuálu. Keď je navyše ventilátor v úplne pasívnom móde, tak sa efektne rozsvieti nápis FAN STOP.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
57 mm Hotovo!
Hĺbka
287 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1070 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 920× Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
57 mm Hotovo!
Hĺbka
287 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 1070 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 920× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 632 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 008 MHz (8,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý d. kedy sa očakáva naskladnenie tejto karty?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať na koľko FPS by išlo GTA 5 na plné detaily a CS:GO ? za odpoveď vopred ďakujem

Dobry den, bude nasledujici sestava kompatibini a vyvazena: Procesor bud AMD Ryzen™ 5 1500X nebo AMD Ryzen™ 5 1600, jeste neni rozhodnuto. Zakladni deska: MSI X370 SLI PLUS. Pamet: 2 x 8 GB s frekvenci 3200 konkretni kus dle kompatibility s Ryzenem. Graficka karta: GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070, skrin: Zalman Z9 U3, Zdroj: Zalman ZM850-ARX. Je nektery z komponentu prilis nadupany nebo naopak slaby v porovnani s ostatnimi?

Bude tato karta kompatibilní se starší verzí Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming v SLI? Díky

Dobrý den, chtěl bych tuto grafiku vyměnit za NVIDIA GeForce GTX960 2GB, ve Vámi složeném počítači (Alza epic). Půjde tato výměna grafik v pořádku, jestli nová grafika půjde namontovat místo té staré a jestli je vše v PC kompatibilní ? Děkuji za odpověď

Dobry den, budu menit starsi kartu geforce gtx660 za tuto. Bude nutne preinstalovat hry, kdyz se zmeni graficka karta? Zejmena se mi jedna o gta 5. Dekuji za odpoved.

Dobrý den, je již skladem revize 2.0 ?

Dobrý den, plánujete naskladnit GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070 Gaming Box? V současné době nemáte v nabídce žádný eGPU box a tento má nejlepší poměr cena/výkon. Jinde je již dostupný. Děkuji

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GeForce GTX 1070 AORUS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií