AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G
4,8 8 hodnotení
Grafická karta 8GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA104-300, 1500 MHz), Boost 1815 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4a, obmedzenie predaja – 1ks/mesiac na zákazníka
Kód:  EGr3070g1 Produktové číslo:  GV-N3070GAMING OC-8GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G

Plánujete zaobstaranie si nadupanej hernej grafickej karty do PC, ktorá rozbehne najlepšie herné bomby súčasnosti? Potom by vás mala zaujať GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G vybavená 8 GB pamäte vo frekvencii 14000 MHz. S takou pamäťou, 256Bit zbernicou a jadrom s frekvenciou 1500 MHz obdržíte dávku plynulého obrazu pri spustení akejkoľvek hry na plné detaily. na zapojenie do monitora. Ide o HDMI 2,1 a DisplayPort 1,4a. Aktívny typ chladenia má na starosti výrazne nízke teploty aj pri zvýšenom výkone.

Najdôležitejšie funkcie hernej grafickej karty GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G

  • Na vytvorenie grafického čipu RTX 3070 bola využitá 8 nm technológia
  • Ideálna na hranie tých najlepších hier na trhu
  • Spotreba grafickej karty do PC sa vojde do 220 W
  • Minimálny napájací výkon grafickej karty do PC musí byť 650 W

Chladenie a proporcie grafickej karty do PC GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G

Aktívny typ chladiča je známy predovšetkým vďaka overenému spôsobu vyhnutia sa vysokým teplotám. Trojslotový chladič osadený 3 × ventilátormi prispôsobuje počet otáčok za minútu podľa aktuálneho zaťaženia. GIGABYTE RTX 3070 s celkovou šírkou 286 mm doplnila hĺbka 115 mm s výškou 51 mm. Taký rozmer by nemal byť problémom pre väčšinu počítačových skríň.

Pamäť 8 GB RAM typu GDDR6

Pamäťová grafická karta GIGABYTE typu GDDR6 patrí medzi najnovšie typy pamätí do grafických kariet. V porovnaní so svojím predchodcom GDDR5 poskytuje väčšiu kapacitu a 2-násobne vyšší výkon. V niekoľkých mesiacoch či rokoch by táto technológia mala ovládnuť hlavný prúd grafických kariet.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
286 mm Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 3070 Hotovo!

Rozmery

Šírka
286 mm Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 3070 Hotovo!
Grafický procesor
GA104 Hotovo!
Architektúra čipu
Ampere Hotovo!
Počet stream procesorov
5 888× Hotovo!
Výrobné technológie
8 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR6 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 500 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 815 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
14 000 MHz (14 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 4.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1 Hotovo!
Počet výstupov obrazu
4 Hotovo!
Maximálny počet pripojených monitorov
4 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Ultimate Hotovo!
Verzia OpenGL
4.6 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Trojslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
3 × Hotovo!

Spotreba

TDP
220 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
650 W Hotovo!

Dodatočné informácie

LHR (Lite Hash Rate)
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky grafické karty pre 4K

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu máme věřit tomu, že výrobce vám tyto karty dodává minimálně 2x dráž, proto je cena 2x vyšší než doporučená od NVIDIE? Proč nové konzole tedy také nestojí 2-3x tolik?

ta cena je z jakeho vesmiru? :D

Dobrý den, opravdu funguje pravidlo 1ks na zákazníka za měsíc? Proč firma Malkov objednala 11ks různých druhů karet, když jde pouze jedna?

Za tuto cenu to musí být RTX 3080

Prosim o informaciu od predajcu ci je tato karta LHR alebo nie.V popise parametrov to nieje uvedene.

Kdy bude dostupné zboží ??

Lze nejake 100% overit jestli se jedna o kartu Revize 1 nebo Revize 2? Podle vyrobniho cisla u Gigabyte nelze nic poznat tak bych byl nejdradsi kdyby to umel potrvrdit nekdo z Alzy :)

koupil tuto kartu, na webu je uvedena 36měsíční záruka a na faktuře 24 měsíců, proč?

tato karta je chráněna proti mining?

Dobrý den, doufám, že se cena ještě zlevní, za 3x násobek ceny, to doufám nikdo kupovat nebude. původně měla být za 12K:(

123...
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G
Ďalšie informácie

Computex 2021 je v znamení noviniek od NVIDIA

NVIDIA na akcii Computex 2021 predstavila dve nové desktopové grafické karty, k tomu množstvo nových notebookov a veľa vylepšení v oblasti hernej grafiky a vizuálnych zážitkov. Pozrite sa na náš súhrn z oficiálnej prezentácie.

NVIDIA vydáva ovládače Game Ready (CES 2020)

NVIDIA počas veľtrhu CES oznámila príchod nových ovládačov Game Ready CES 2020. Zaslúžia si zvýšenú pozornosť, pretože prinášajú pre všetkých majiteľov grafických kariet NVIDIA atraktívne funkcie. Aké? Dozviete sa z článku.

Všetko o streamovacej službe NVIDIA GeForce Now (TÉMA) – cena, ponuka hier a prvé dojmy

Začiatkom februára vstúpila streamovacia služba Nvidia GeForce Now do ostrej prevádzky a rýchlo vzala vietor z plachiet doposiaľ hlasnejšej konkurencii v podobe xCloudu od Microsoftu, Stadii od Googlu a u nás tiež stále nedostupnom, hoci vo svete hojne používanom PS Now. GeForce Now totiž láka nielen na atraktívnu cenu, ale aj na iný obchodný model. Umožňuje streamovať do PC, Shield či Android zariadenia hry, ktoré už vlastníte napríklad na Steame alebo Epic Store.

GeForce RTX | Najlepšie hry podporujúce ray-tracing

Najvýkonnejšie grafické karty GeForce RTX SUPER sú štandardom pre hry novej generácie. Podporujú totiž ray-tracing, ktorý simuluje to, ako sa svetlo chová v reálnom svete. Vybrali sme pre vás TOP 5 hier, ktoré sú už vydané a ray-tracing podporujú. O ktoré ide?

NVIDIA Broadcast zmení pozadie aj bez zeleného plátna a potlačí okolitý hluk. Využíva na to umelú inteligenciu

NVIDIA prichádza s aplikáciou, ktorou chce spôsobiť revolúciu v streamovaní hier. NVIDIA Broadcast využíva umelú inteligenciu, vďaka ktorej prináša funkcie virtuálneho pozadia, odstránenie okolitého hluku či automatické zmeny záberu aj bez profesionálneho streamovacieho vybavenia. Viac sa dočítate v tomto článku.

Technológie, ktoré zlepšia herný zážitok s NVIDIA Ampere

Neuveriteľná grafika. Herný výkon novej generácie. Výkonné efekty umelej inteligencie. A plynulé video bez trhania. To všetko sú charakteristiky grafických kariet GeForce RTX radu 30. Čo za technológie za tým všetkým väzia?

Grafické karty GeForce RTX radu 30 poháňa architektúra Ampere

Zaujíma vás, aký majú výkon nové grafické karty NVIDIA GeForce RTX 3070, 3080 a 3090? Pozrite sa do nášho článku a konečne pochopíte, že to NVIDIA myslí s hraním v 8K rozlíšení skutočne vážne.

Grafiky NVIDIA už podporujú FreeSync – Ako ho sprevádzkovať?

NVIDIA sa rozhodla, že bude podporovať otvorený štandard Adaptive Sync, ktorý zastrešuje obľúbenou technológiou FreeSync. Môžete tak zabudnúť na drahé G-SYNC monitory a zaobstarať si cenovo dostupný herný monitor s rýchlou obnovovacou frekvenciou. Pokiaľ ho už máte, tak vám poradíme, ako FreeSync na kartách NVIDIA nastaviť.

Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka nových grafických kariet GeForce RTX 3070 na Alza.sk sa začína pomaly rozrastať, a my tak máme možnosť porovnávať. Prvoou grafickou kartou z tohto radu, ktorú sme dnes dôkladne otestovali, je Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G. A ako dopadla?
Recenzie GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G
Príslušenstvo pre GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií