AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core čierny

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core čierny
4,3 37 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4.5" 854x480, MediaTek MT6589 1.2GHz Quad-Core, ROM 4GB, RAM 1GB, fotoaparát 5Mpx + 0.3Mpx, FM rádio, WiFi, GPS, GSM, EDGE, GPRS, HSUPA, Bluetooth 3.0, Micro USB, H. 264, MP3, Li-Ion 2000mAh, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  RG512b Produktové číslo:  2Q001-00015-390S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core čierny

  • Android 4.2 Jelly Bean
  • 1,2 GHz 4-jadorvý procesor
  • 4,5" displej
  • 5 MPx rozlíšenie fotoaparátu


Príjemne vybavený


Mobilný telefón GIGABYTE GSmart Aku A1 pre dve SIM karty je dodávaný s operačným systémom Google Android 4.2 Jelly Bean. Vďaka technológii Dual SIM už so sebou nemusíte nosiť dva telefóny, môžete naraz obsluhovať dve aktívne SIM karty v jednom zariadení. Na pohodlné ovládanie slúži dotykový displej s uhlopriečkou 4,5" a rozlíšením 480 × 854 obrazových bodov.



Výkon predovšetkým


O plynulý chod systému a aplikácií sa stará 4-jadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz, ktorý poskytuje dostatok výkonu aj na hranie novších hier. Operačná pamäť o veľkosti 1 GB umožňuje mať na pozadí spustených veľa aplikácií zároveň. Pre vaše dáta je k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB.

Zachyťte svoje zážitky


Súčasťou výbavy je aj fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx, doplnený LED bleskom. Na komunikáciu s priateľmi je možné využiť aj obraz, vďaka prednej kamere s VGA rozlíšením. Medzi dôležitú výbavu sa radí tiež vstavaná GPS navigácia. Na pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje Lí-Ión akumulátor s kapacitou 2000 mAh.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
12,35 mm Hotovo!
Hmotnosť
147,7 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký tip baterie potřebuji pro mobilní telefon GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core černý? Telefon jsme si kupovali z Vašeho obchodu a budeme potřebovat vyměnit baterii. Děkuji za odpověď. S přáním pěkného dne, Pipotová

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core čierny
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart Aku A1 Quad-Core černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií