GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core čierny

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core čierny
4,4 19 hodnotení
Mobilný telefón 5" IPS 1920x1080, MediaTek MT6589T 1.5GHz Quad-Core, ROM 32GB, RAM 2GB, fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, FM rádio, WiFi, GPS, GSM, EDGE, GPRS, HSPA +, Bluetooth 4.0, Micro USB, H.264, MP3 , Li-Pol 2500mAh, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  RG513l Produktové číslo:  2Q001-00045-390S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core čierny Predaj skončil

GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core čierny

Veľmi žiaduci mobilný telefón, ktorý svojou výbavou útočí aj na radovo drahšie modely.

  • Android 4.2 Jelly Bean
  • 1,5 GHz štvorjadrový procesor
  • OGS technológia
  • 5" FullHD IPS displej
  • 13 MPx rozlíšenie fotoaparátu


Výkon na prvom mieste


Výkon zabezpečí štvorjadro, ktoré si poradí aj s náročnými aplikáciami, a pritom má nízku spotrebu. Presvedčí vás rýchlejším surfovaním na webe, pružnosťou systému aj viacerými spustenými programami naraz. Bezproblémový a plynulý chod tých najnovších hier zaistí grafický akcelerátor PowerVR SGX544MP.


Ostrý obraz


Dokonale ostrý Full HD displej s maticou IPS má úplne vynikajúcu pixelovú hustotu a silný jas. Konzistentné a presné farby uvidíte zo všetkých uhlov pohľadu. Riešenie OGS (One Glass Solution) prinesie živý obraz bez zmeny, a to vďaka odstráneniu medzery medzi dotykovou vrstvou, samotným displejom a krycím sklom. S formátom 16: 9 a s jeho kvalitami sa bude zobrazenie vynímať pri hernej aj filmovej zábave.

Zachyťte svoje zážitky


13-megapixelový foťák má samozrejme automatické zaostrovanie a prisvetľovaciu LED diódu. Tá pomôže redukovať tiene, vznikajúce pri nedostatočnom osvetlení. Dokáže tiež natočiť stabilizované video vo Full HD rozlíšení pri frekvencii 30 snímok za sekundu. Na čelnej strane nájdete 5Mpx kameru vhodnú na video hovory na Skype. Aby boli vaše hovory dobre počuteľné aj v hlučnom prostredí, optimalizuje kvalitu hlasu. Potláča hluk v pozadí, a tak môžete hovoriť normálne a budete počuť jasne.


Skvelé funkcie


Medzi funkciami nechýba GPS/A-GPS modul, takže sa nikdy nestratíte v neznámom teréne. S veľkokapacitnou batériou môžete surfovať po internete, hrať hry alebo fotiť naozaj dlho. Túto výhodnú skladbu dostanete v moderne dizajnovanom smartphone s hrúbkou mierne nad 7 mm!

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart Guru G1 Quad-Core černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií