AD homeoffice Aplikace

GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM
4,3 34 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS FHD 1920x1080 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 615 Octu core 1.5 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSD až 64 GB, Fotoaparát zadné 13 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi -Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batéria 2300 mAh, Android 4.4
Kód:  RG1150b3d Produktové číslo:  2Q001-GU201-P00S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM

vlastnosti telefónu

134 mm

vypnuté
GIGABYTE GSmart Essence

67 mm

vypnuté
GIGABYTE GSmart Essence

8,8 mm

Hmotnosť telefónu: 125 g

Úhlopříčka displeje

4,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4 KitKat

typ operačného systému

Výdrž baterie

> 6,0

výdrž batérie

MicroSim

Micro + Mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

134 × 67 × 8,8 mm

rozmery telefónu

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 MPx + 2 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

125 g

hmotnosť telefónu

Spoločnosť Gigabyte prichádza na trh s cenovo dostupným modelom GSmart Essence pre nenáročných užívateľov. Ovšem cenovka pomerne chytro klame, pretože telefón ponúka mnoho pokročilých funkcií, s ktorými sa stretnete u mnohonásobne drahších prístrojov. Na prvý pohled vás zaujme 4,5 "IPS displej s rozlíšením 854 × 480 pixelov s veľmi dobrou čitateľnosťou, a to aj z veľkých pozorovacích uhlov alebo na slnku. Poskytuje tak skvelé podmienky pre sledovanie filmov alebo časté surfovanie po internete.

svižné reakcie

Plynulú prácu s viacerými aplikáciami naraz či svižný beh operačného systému Google Android 4.4 KitKat má na starosť štvorjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz podporovaný operačný pamäťou o veľkosti 512 MB. Batéria s kapacitou 1600 mAh poskytuje energiu až na 240 hodín v pohotovostnom režime. Svoje dáta uložíte na vstavanú 8GB pamäť, ktorú možno v prípade potreby rozšíriť o microSD pamäťové karty.

kľúčové vlastnosti

  • 4,5 "displej
  • štvorjadrový procesor
  • Android 4.4 KitKat
  • dual SIM
  • Slot na microSD karty

bohatá výbava

Nechýba ani dnes veľmi žiadaná funkcie Dual SIM, ktorá umožňuje mať na príjme hneď dve telefónne čísla bez nutnosti so sebou nosiť dva telefóny alebo zložitého vymieňanie SIM kariet. V tomto prípade možno používať súčasne Micro SIM a Mini SIM. Svoje zážitky budete môcť zdokumentovať fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpx s LED bleskom alebo predné 2Mpx selfie kamerou a odoslať ich prostredníctvom WiFi alebo mobilných dát na sociálne siete. V telefóne nájdete predinštalované praktické aplikácie pre úsporu energie, bezpečnosť či optimalizáciu systému.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde vyměnit baterie za novou? Děkuji

Dobrý den, mám operátora tmobile, a tel. Nechyta sit LTE, jen h+, čím by to mohlo byt? Dekuji

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat na mobilní telefon GIGABYTE GSmart Guru GX Dual SIM - černý? Jak dluoho trvá záruční doba, co je součástí balení a zda se dá aktualizovat Android 4.4 KitKat na výšší. Předem děkuji za kladnou odpověď. S pozdravem úspěšného dne Drga.

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart Guru GX Black Dual SIM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií