Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý
3,7 3 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5 "IPS 1280x720, Qualcomm Snapdragon 400 1.4GHz Dual-Core, ROM 4GB, RAM 1GB, fotoaparát 13Mpx + 2Mpx, FM rádio, WiFi, GPS, GSM, EDGE, GPRS, HSPA +, Bluetooth 3.0, Micro USB, H .264, MP3, Li-Ion 1900mAh, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  RG513j Produktové číslo:  9ESIMBAB06-00-100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý

Chytrý telefón Gigabyte Simba SX1 je podarený dual SIM prístroj, s ktorým môžete byť na príjme na dvoch telefónnych číslach zároveň. Výrobca ponúka celý rad farebných prevedení tohto len 9,5 mm tenkého telefónu. Tento model je odetý do elegantnej čiernej farby. Ako výpočtovej jednotka tu figuruje dvojjadrový procesor, ktorý tiká na frekvencii 1,4 GHz a vo svojej kategórii hýri výkonom, ktorý si vychutnáte, či už svoj smartphone používate pre kancelárske aplikácie alebo hranie hier. Spolu s 1 GB operačnej pamäte dodajú svižný chod operačnému systému Android 4.2 Jelly Bean.

Uhlopriečka displeja 5 " s technológiou IPS je naozajstným skvostom celého mobilu. Ostrý ako britva a vždy pripravený plniť vaše multimediálne požiadavky. Vysoký kontrast spolu s živými farbami vyvolá pocit, ako by išlo o skutočnosť, namiesto obrazu na displeji.

Či už potrebujete len občas zachytiť nejakú tú momentku alebo sa bez fotenie nezaobídete, perfektný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx je vám k dispozícii kedykoľvek si zaumienite. Na dovolenku sebou už ani žiadny iný nevozte. S kamerou môžete natáčať aj videa v plnej HD kvalite, Ktorá si môžete uložiť a prehrať zo 4GB internej pamäte. Samozrejme, že aj Simba SX1 ponúka možnosť toto úložisko rozšíriť pomocou microSD karty a to až do kapacity 32 GB. Pri odpočinku i pri práci si veľa ľudí rado poslúchne rádio, čo môžete aj s týmto telefónom vďaka zabudovanému FM tunera. Ten konkurenčné výrobky neprozreteľne vypúšťa. S dodávanými slúchadlami do 3,5 mm jack konektora navyše nebudete svojím počúvaním nikoho rušiť.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií