Alza pre firmy

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB
4,6 22 hodnotení
Grafická karta GV-N730-2GI, 2GB DDR3 (1600MHz), NVIDIA GeForce GT730 (700MHz), PCIe x16, 128bit, DVI, HDMI
Kód:  EG222j Produktové číslo:  GV-N730-2GI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

Grafická karta od spoločnosti Gigabyte s grafickým čipom nVidia GeForce GT 730 je určená predovšetkým do kancelárskych alebo multimediálnych zostáv. Vo svojom živle bude predovšetkým pri použití v HTPC, kde sa naplno prejavia jej schopnosti pri prehrávaní videa vo Full-HD. Karta podporuje všetky moderné technológie spoločnosti nVidia, ako je GeForce Experience, PhysX alebo CUDA.

Prevedenie Gigabyte sa vyznačuje použitím kvalitných komponentov štandardu Ultra Durable 2. Použitím pevných kondenzátorov a MOSFET s nízkym RDS (on) alebo feritových indukčných cievok bolo dosiahnuté ideálnych tepelných a elektrických charakteristík, vďaka ktorým sa môžete tešiť na dlhú životnosť a vysokú spoľahlivosť grafickej karty i pri náročnej prevádzke. Karta je okrem toho osadená chladičom Gigabyte s 80mm ventilátorom, ktorá poskytuje optimálne chladenie grafického čipu pri nízkej hlučnosti.

Grafický čip karty je vyrobený 40nm technológiou a disponuje 96 výpočtovými jednotkami. Jeho frekvencia činí 700 MHz. Partnerom sú mu 2 GB operačnej pamäte DDR3, tikajúce na frekvencii 1600 MHz, s ktorou komunikuje cez 128bitovú zbernicu. Pripojenie monitora alebo televízora je možné vykonať cez analógový výstup VGA alebo digitálny DVI-D a HDMI.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
185,5 mm Hotovo!
Výška
126,5 mm Hotovo!
Hĺbka
35,3 mm Hotovo!
Modelové označenie
GT 730 Hotovo!
Počet stream procesorov
96× Hotovo!

Rozmery

Šírka
185,5 mm Hotovo!
Výška
126,5 mm Hotovo!
Hĺbka
35,3 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GT 730 Hotovo!
Počet stream procesorov
96× Hotovo!
Výrobné technológie
40 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
700 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DVI, HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.2 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
350 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky grafické karty NVIDIA GeForce GT730

Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám starší stolní comp HP Z400 s grafickou kartou nvidia quadro fx 1700 a podle bencmarku je tato jeho nejslabším článkem. Můžete mi prosím poradit nějakou rozumnou alternativu (s ohledem na výkon a zůstatovou cenu celého PC)? Děkuji.?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli muj procesor amd athlon ii x 250 zavládne tuto grafiku.

Jakou základní desku mi doporučujete pro tuto grafickou kartu? DĚKUJI

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi tato grafická karta půjde dát do mojí MB Asus M4N78 SE ? Děkuji

Dobry den chci se zeptat jestli tato GK utahne lolko.popripade na jaky detail

Dobrý deň chcem sa spítať či bi tato grafická karta fungovala na zakladnej doske ASROCK G31M-VS2 ??? https://www.alza.sk/asrock-g31m-vs2-d169260.htm

Dobrý den, mam grafickou kartu ATI Radeon HD 5400 series a chtěl bych, zlepšit výkon na hry, jakou grafickou kartu byste mi doporučili tak aby aji seděla s moji základní deskou Asrock G41M-VS3 R2.0 prosím o radu, děkuji.

Dobrý den mám starší počítač Dell Optiplex 380 SFF (ta nejmenší skříň) Intel Core 2 duo E8400, 3Ghz, 1333Mhz FSB, 4G ram je zde slot PCI Express x16( prý snížený), lze tuto grafiku zde použít. Děkuji za odpověď,popřípadě jinou alternativu grafické karty kterou by šlo použít cca do 2000.

zdravím vás ,chtěl bych se zeptat zda na této grafice lze hrát WoT ? Tanky ? a popřípadě zkušenost ?

Chtěl bych se zeptat jestli mi tato grafická karta půjde do mého pc, základní deska :MSI P43T-C51 a procesor Intel® Xeon® Processor E5450

12
Diskusia a poradňa k GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií