Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB
4,5 8 hodnotení
Grafická karta GV-N75TOC-2GL, 2GB DDR5 (5400MHz), NVIDIA GeForce GTX750 Ti (1033MHz), Boost clock 1111MHz, PCIe x16, 128bit, DisplayPort, 1xDVI, 2xHDMI, Low Profile
Kód:  EG222s2 Produktové číslo:  GV-N75TOC-2GL Stránky výrobcu
GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB Predaj skončil

GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB

Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 750Ti od špičkového výrobcu GIGABYTE je určená predovšetkým do hráčskych zostáv. Karta je pretaktovanou a upravenou verziou referenčnej grafickej karty od NVIDIA. Vďaka tomu prináša vysoký výkon prostredníctvom čipu taktovaného až na 1111 MHz v Boost Clock móde v spojení s 2 GB grafickej pamäte pripojenej cez 128 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia hráči počítačových hier, ktorí si tak budú môcť naplno vychutnať herný zážitok vo vysokom rozlíšení.


Použitá technológia Ultra Durable 2 zaručuje využitie najkvalitnejších súčiastok. Vďaka tomu dochádza k minimalizácii napäťových strát, dlhšej životnosti karty a k lepšiemu odvodu tepla. V spojení s novo navrhnutým chladičom jej tak zabezpečilo dostatočné a tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Dodávaná aplikácia OC GURU II, umožní monitorovanie karty a umožňuje ľahké taktovanie grafického jadra, pamätí aj nastavenie rýchlosti ventilátora.

Na pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená dvoma konektormi DVI, a dvoma HDMI konektormi. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 4 monitory a mať tak dostatok miesta na prácu alebo tak zintenzívniť zážitok z hrania. Prostredníctvom dvoch HDMI konektorov možno dokonca pripojiť displej so 4K rozlíšením. Samozrejmosťou je podpora SLI na prepojenie viacerých grafických kariet a dosiahnutie maximálneho výkonu. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hĺbka
42 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

Rozmery

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hĺbka
42 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 033 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
5 400 MHz (5,4 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.2 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
60 W Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje balenie tejto karty aj krytku do low profile skrinky?

Dobrý den, chtěl sem se zeptat na to že jestli si koupím GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB a grafická karta podporuje jen GDDR5 a já mám GDDR3 je možné aby se ta škvíra na GDDR3 dala nějak ''ořezat'' aby se tam ta grafika vešla nebo se tam ani nedá nasadit? Ptám se kvůli důležité koupi. Můj počítač už nezvládá novější hry tak proto kupuji GTX.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tato grafická karta kompatibilní s pc all in one pc asus et2323I bohužel nevím jaká je to základní deska

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude tato grafická karta fungovat na základní desce GIGABYTE H61M-D2-B3?

Stačí této grafice 280 w ? Mám pc lenovo h50-55

Obsahuje také bracket pro LowProfile skříně?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 OC Low Profile 2 gigabájt.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií