Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB
5 1 hodnotení
Grafická karta GV-N950XTREME-2GD, 2 GB GDDR5 (7000 MHz), NVIDIA GeForce GTX950 (1203 MHz), Boost clock 1405 MHz, PCIe x16, 128 bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG233f Produktové číslo:  GV-N950XTREME-2GD Stránky výrobcu
GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB Predaj skončil

GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB

Jeseň 2014 bola v znamení veľkolepého úspechu highendových NVIDIA GeForce GTX 970 a 980. Už bolo tiež na čase, pretože s nástupom novej generácie herných konzol bolo potrebné razantne šliapnuť na plyn aj v počítačovom svete. Stredná trieda sa po prírastku v podobe NVIDIA GeForce GTX 960 rozrastá o najnovšie NVIDIA GeForce GTX 950, tomto prípade vo výkonnejší edícii XTREME GAMING. V rukáve má hneď niekoľko tromfov ako nižšiu cenu, nižšiu spotrebu a podporu všetkých najnovších technológií NVIDIA, ktorými pritiahne širokú hráčsku základňu.

Herná grafika strednej triedy

Pre rad GTX 950 bol zvolený nový čip s označením GM206, ktorý v sebe nesie 768 stream procesorov. Využitá architektúra Maxwell druhej generácie opäť ašpiruje na mnohé ocenenia, napríklad vďaka neskutočne nízkej spotrebe si vystačí len s napájaním pomocou jedného osempinu.

Vylepšený nereferenčný model od GIGABYTE

Spoločnosť GIGABYTE ponúka nereferenčný pretaktovaný model vybavený výkonnejším chladičom WINDFORCE a nadštandardne kvalitnými súčiastkami Ultra Durable 2. Vďaka tomu dochádza k minimalizácii napäťových strát, dlhšej životnosti karty a lepšiemu odvodu tepla. V spojení s dvojicou ventilátorov je tak zaistené dostatočné a tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Dodávaná aplikácia OC GURU II umožní monitorovanie karty a umožňuje ľahké taktovania grafického jadra, pamätí aj nastavenie rýchlosti ventilátora.

Podpora najmodernejších technológií

Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená konektorom DVI, HDMI a troma DisplayPort konektormi. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 4 monitory a mať dostatok miesta pre prácu alebo tak zintenzívniť zážitok z hrania. Prostredníctvom DisplayPort konektoru je možné dokonca pripojiť displej so 4K rozlíšením. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 12 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
132 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 950 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!

Rozmery

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
132 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 950 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 203 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím je grafička karta kompatibilní se základní deskou Asus P8H61-MX R2.0 ?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 gigabájt.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií