Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE H270-HD3

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H270-HD3
5 3 hodnotení
Základná doska Intel H270, DDR4 SDRAM 2400, SATA III, USB 3.1, M.2, GLAN, D-Sub, DVI, HDMI, 8ch audio, ATX, sc1151
Kód:  AG175e1 Produktové číslo:  GA-H270-HD3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H270-HD3

Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu i zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Tým sa stane doska GIGABYTE H270-HD3. S čipsetom H270 je pripravená na osadenie procesormi Intel najnovšej generácie Kaby Lake, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču. Rýchlosť doske dodáva možnosť pripojenia až štyroch operačných pamätí novej generácie DDR4 SDRAM, rovnako ako pripojenie ultrarýchlych SSD diskov či grafických kariet v režime 2-Way CrossFire.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov Intel Kaby Lake
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB / s
  • Gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime 2-Way CrossFire
  • Preverený zvukový procesor ALC887 pre špičkovú kvalitu zvuku
  • Čip pre tuning počítača Turbo B-Clock

Zážitok z počúvania a hrania

Zapojenie viacerých grafických kariet je skvelé riešenie v prípadoch, že chcete zvýšiť grafický výkon zostavy pre hranie náročnejších hier. Aj doska Gigabyte H270-HD3 vám túto možnosť poskytuje. Zapojiť môžete dve grafické karty v režime2-Way CrossFire, vďaka čomu si pri hraní užijete oveľa lepší obraz. Na základnej doske taktiež nájdete preverený zvukový procesor ALC887 s až 7.1-kanálovým výstupom. Vychutnáte si tak najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty pre profesionálnych hráčov.

Bleskurýchly prenos dát

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb / s. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1. Pre rýchle pripojenie k internetu poslúži gigabitový LAN od Intelu. Ten vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie pri online hraní. 

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Doska sa pýši tiež čipom pre tuning počítača Turbo B-Clock. Ten zabezpečí možnosť nastaviť frekvenciu Base Clock (BCLK) v rozsahu 95 MHz až 150 MHz.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude spolupracovať Kombinácia GIGABYTE H270-HD3 + Intel Core i5-7500 + Crucial 16GB KIT DDR4 2 400 MHz CL16 Ballistix Sport LT Dual Ranked ? Kompaktibilitu dosky s pamäťou som na stránkach dosky nenašiel. Ďakujem

Diskusia a poradňa k GIGABYTE H270-HD3
Príslušenstvo pre GIGABYTE H270-HD3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H270-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H270-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H270-HD3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE H270-HD3 Alaplap.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií