Rapture Aplikace

GIGABYTE H470 AORUS PRO AX

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H470 AORUS PRO AX
Základná doska
Kód:  AGh470a1 Produktové číslo:  H470 AORUS PRO AX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H470 AORUS PRO AX


Základná doska GIGABYTE H470 AORUS PRO AX je navrhnutá pre maximálny výkon

Ak to myslíte s 10. generáciou procesorov Intel Comet Lake skutočne vážne, potom budete potrebovať funkciami nadupanou základnú dosku GIGABYTE H470 AORUS PRO AX. Táto doska má všetko potrebné na to, aby zabezpečila bezkonkurenčný výkon za každej situácie. Jej obstaranie získate napríklad 11 + 1fázové napájanie alebo pokročilých chladenie kľúčových komponentov vrátane dvojice M.2 diskov. Vďaka prítomnosti pätice LGA 1200 a čipovej sady Intel H470 je základná doska GIGABYTE H470 AORUS PRE AX určená výhradne pre nové procesory Intel Core 10. generácie.

intel H470

Najmodernejšie čipová sada.

ATX

Formát základnej dosky.

4 × DDR4 SDRAM 2 933 MHz

Počet a typ slotov RAM.

WiFi 6 + BT 5.1

Podporované bezdrôtovej technológie.


Aký je prínos procesorov Intel Comet Lake?

Procesory Comet Lake vychádzajú z architektúry Skylake na 14nm výrobnom procese. Vďaka ohromným skúsenostiam sa však takty, na rozdiel od konkurencie, posúvajú cez 5 GHz na všetkých 10 jadrách. Avšak je nutné využívať nové základné dosky s päticou LGA 1200. Procesory Intel Comet Lake sú určené pre nadšencov do výkonu a moderného hardvéru.


GIGABYTE H470 AORUS PRO AX

11 + 1fázové napájanie a kvalitné komponenty

GIGABYTE H470 AORUS PRE AX má hneď 11 + 1fázové napájania, ktoré je vhodne doplnené o najlepšie dostupné komponenty a predovšetkým 6vrstvou PCB s dvojnásobným množstvom medi.

GIGABYTE H470 AORUS PRO AX

Základná doska GIGABYTE H470 AORUS PRo AX ponúkne skvelý pamäťový výkon

Na základnej doske GIGABYTE H470 AORUS PRO AX sa nachádza štvorica slotov DIMM pre pamäťové moduly DDR4 SDRAM s maximálnou rýchlosťou 2 933 MHz. Celková kapacita je až 128 GB, a preto poteší aj tých najnáročnejších užívateľov. Kompatibilita je zaistená s viac ako 1 000 rôznymi modulmi.

M.2

2 × M.2 pozície

Základné dosky AORUS Gaming sú zamerané na to, aby nadšencom, ktorí chcú maximalizovať potenciál svojho systému, poskytli technológiu M.2. Hneď dve pozície sú ukryté pod masívnymi pláty základnej dosky GIGABYTE H470 AORUS PRO AX.

GIGABYTE H470 AORUS PRE AX ponúkne novú generáciu 2,5G pripojenie

Použitý sieťový čip od Intelu sa pýši minimálne dvojnásobnou rýchlosťou proti bežne používanému 1GbE. Perfektne sa hodí pre hráčov a streamery a ponúka ultimátnej a hladký beh online. Je spätne kompatibilný s Multi-Gig (10/100/1000 / 2500Mbps) ethernetom s RJ-45.

GIGABYTE H470 AORUS PRO AX

Celkom nový špičkový HD audio kodek Realtek

HD audio kodek ALC1220 s odstupom 120 dB (A) vďaka šikovnému sluchátkovému zosilňovaču automaticky detekuje impedanciu vašich slúchadiel alebo headsetu, čím zabraňuje problémom, ako je skreslenia či nízka hlasitosť. Jednoducho si užijete parádny zvuk v špičkovej kvalite.

GIGABYTE H470 AORUS PRO AX

Legendárny Ultra Durable

Základná doska GIGABYTE H470 AORUS PRO AX je vybavená špičkovými komponenty, vďaka čomu ju výrobca označuje ako Ultra Durable. Jedná sa napríklad o inovatívne krytia v podobe jedného kusu nerezovej ocele, ktoré významne spevňuje PCIe konektory, aby mali mimoriadnu pevnosť, potrebnú pre udržanie ťažkých grafických kariet.

RGB Fusion 2.0

H470 AORUS PRE AX podporuje RGB Fusion 2.0

Vďaka integrovanému intuitívnemu užívateľskému rozhraniu vám RGB Fusion 2.0 ponúka lepšie riešenie pre prispôsobenie svetelných efektov u všetkých podporovaných zariadení. Od základných dosiek, grafických kariet až po periférie môžete prispôsobiť svoju hernú zostavu podľa vlastného štýlu.

Centrum aplikací APP Center

Centrum aplikácií APP Center

GIGABYTE APP Center je užitočný portál všetkých obslužných programov a ovládačov k základnej doske GIGABYTE H470 AORUS PRO AX. Môžete si vybrať ľubovoľný nástroj, ktorý chcete nainštalovať z APP Center, a priebežne aktualizovať najnovšiu verziu obslužných programov a ovládačov.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H470 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H470 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 933 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Chladiče mosfetov, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220-VB Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky ATX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE H470 AORUS PRO AX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H470 AORUS PRO AX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H470 AORUS PRO AX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H470 AORUS PRO AX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE H470 AORUS PRO AX.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií