Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB

Zobraziť katalóg
GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB
4,5 9 hodnotení
Grafická karta GV-R939G1 GAMING-8GD, 8GB GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon R9 390 (1025MHz), CrossFire, PCIe x16, 512bit, HDMI, DVI, 3xDisplayPort
Kód:  EG638a Produktové číslo:  GV-R939G1 GAMING-8GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB Predaj skončil

GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB

Grafická karta 390 z inovovaného radu R9 prináša ďalšie vylepšenia z hľadiska parametrov, nižšej spotreby aj použitých technológií. Určená je predovšetkým pre profesionálnych hráčov, ktorí si chcú vychutnať najnáročnejšie tituly. Unikátny chladič WINDFORCE 2X dokáže udržať kartu v dostatočnom chlade. Vďaka tomu karta zaručuje vysokú spoľahlivosť a skvelý výkon.

Vyšší výpočtový výkon

GIGABYTE R9 390 vás nadchne rozprávkovým výkonom v najnáročnejších hrách. Vo vnútri sa skrýva 2560 stream procesorov a 8 GB pamäť GDDR5 s frekvenciou 6000 MHz. Celkový výkon karty navyšuje pretaktované jadro, ktoré dosahuje k frekvencii až 1025 MHz. To sa pozitívne prejaví na celkovom vyššom výpočtovom výkone. Klasické Full HD rozlíšenie zvláda ľavou zadnou, radšej má plné 4K rozlíšenie. Technológia AMD True Audio priamo zaistí výpočty zvukových dát pomocou GPU. Výsledok v podobe menšieho zaťaženia procesora a kvalitnejšieho priestorového zvuku ocení každý náruživý hráč.

Unikátne chladenie

GIGABYTE vybavil kartu svojim chladením, ktorému hovorí WINDFORCE 2X. Starostlivo navrhnutá konštrukcia spája dva ventilátory s medenými trubicami a dodáva tak karte vynikajúci chladiaci výkon pri extrémne nízkej úrovni hluku. Vďaka využitiu špeciálnej 3D konštrukcie sa postará o 18 % nižšiu teplotu v porovnaní s klasickým AMD Radeon R9 390. Navyše na hornej strane karty sú umiestnené LED indikátory, ktoré vám okamžite poskytnú informáciu o rotácii ventilátorov a vy tak budete vždy vedieť, či sa točí alebo nie.

Intuitívne ladenie

Súčasťou karty je intuitívny ladiaci nástroj OC GURU II, ktorý vám pomôže ľahko nastaviť výkon vašej karty či priamo aktualizovať ovládač a BIOS. Nájdete tu napríklad nastavenie rýchlosti ventilátora, nastavenie frekvencie jadra alebo jeho napätie. Program monitoruje stav karty a umožňuje ladenie výkonu v reálnom čase.

Širšie zorné pole

Samozrejmosťou je podpora zobrazenia obrazu súčasne na viacerých monitoroch. Skvele sa vám budú hrať letecké simulátory alebo automobilové preteky. V strieľačkách budete mať väčší prehľad a pred súpermi budete vždy o krok vpred. Ak nepatríte medzi aktívnych hráčov hier, nezúfajte. Technológiu AMD Eyefinity môžete využiť aj pri práci, budete ľahko zobrazovať viac okien na viacerých monitoroch súčasne. Práca grafikov či programátorov sa tak stane jednoduchšou a prehľadnejšou.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
234 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
129 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
R9 390 Hotovo!

Rozmery

Šírka
234 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
129 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
R9 390 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 560× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
512-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 025 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 000 MHz (6 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To si delate srandu 3-4 roky stara generace + nejaky repas a vy za ni chcete 8000 kc!!! Alza se fakt niceho nestiti. :/

Diskusia a poradňa k GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB
Príslušenstvo pre GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE R9 390 G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE R9 390 WINDFORCE 2X Gaming acht Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE R9 390 WINDFORCE 2X Gaming acht Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE G1 szélerosség R9 390 Gaming 2X 8 gigabájt.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií