Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE W480 VISION D

Zobraziť katalóg
GIGABYTE W480 VISION D
Základná doska Intel W480, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 6× SATA III, 3ks M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 3, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  AGw480v1 Produktové číslo:  W480 VISION D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE W480 VISION D

Základná doska GIGABYTE W480 VISION D vám pomôže k vytvoreniu vlastného ideálneho stroja, ktorý sa ľahko vysporiada s náročnými úlohami v oblasti dizajnu, úprav videa a 3D vykresľovania. Vyznačuje sa spoľahlivým výkonom, širokou konektivitou, rozšíriteľnosťou pre grafiku a ultrarýchlym úložiskom. Spoľahlivosť kritických aplikácií je zaistená pamäťou ECC (Error Correction Code), ktorá opravuje chyby v dátach pri ich prechode dovnútra a von z pamäte. Základná doska GIGABYTE W480 VISION D s päticou LGA 1200 je určená pre procesor Intel Xeon W a 10. generáciu procesorov Intel Core.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE W480 VISION D

  • Základná doska GIGABYTE W480 VISION D pre procesor Intel Xeon W a 10. generáciu procesorov Intel Core
  • Hardvér PCIe 4.0 x16 pre najvýkonnejšie grafické procesory
  • ECC riešenie na opravu chýb pamäte
  • Najvýkonnejší port USB-C Thunderbolt 3 pre vysokorýchlostné pripojenie
  • Duálny Intel GbE LAN s vysokou šírkou pásma
  • Efektívne chladenie s Thermal Guard vyhotovením
  • Prémiový zvukový zážitok s technológiou DTS: X Ultra

Výkonná grafika matičnej dosky GIGABYTE W480 VISION D na hardvéri PCIe 4.0

Základná doska GIGABYTE W480 VISION D využíva priekopnícky dizajn hardvéru PCIe 4.0 x16 s prenosovou rýchlosťou až 31,5 GB/s. Ten má zásadný význam pre úložisko s veľkou šírkou pásma a vysoko výkonné grafické alebo akceleračné karty. Matičná doska je tak pripravená na inštaláciu profesionálnych grafických procesorov NVIDIA QUADRO a podporí bez problémov aplikácie pre 3D vykresľovanie vo vysokom rozlíšení.


Široké možnosti pripojenia s Thunderbolt 3

Najvýkonnejší dostupný port USB-C Thunderbolt 3 prináša takmer neobmedzené možnosti pripojenia. Kompaktné riešenie s jediným káblom poskytuje najrýchlejšie pripojenie k akémukoľvek dokovacieho alebo dátovému zariadeniu. Základná doska GIGABYTE W480 VISION D tak umožní reťaziť až 12 zariadení súčasne prostredníctvom obojsmerného dátového kanála 40 Gb/s, ktorý zahŕňa prevádzku PCIe aj DisplayPort. Môžete pripojiť viac vysokorýchlostných úložných zariadení a displejov HD než kedykoľvek predtým.


Plynulá sieťová prevádzka matičnej dosky s duálnym Intel GbE LAN

Duálny Intel GbE LAN s vysokou šírkou pásma automaticky vyvažuje záťaž, prináša plynulejší tok dát a automatické okamžité prevzatie služieb pri prípadných chybách v prenose. Aplikácia cFosSpeed na správu sieťovej prevádzky pomáha skrátiť čakacie doby siete a udržiavať nízke rýchlosti odozvy.


Efektívne chladenie základnej dosky GIGABYTE W480 VISION D

Esteticky nekonvenčne riešené zakrivené chladiče efektívne rozptyľujú teplo a aj pri veľkej pracovnej záťaži zabránia spomaleniu alebo zlyhaniu systému. Pokrývajú tepelne najkritickejšiu oblasť VRM a zaisťujú efektívnu dodávku energie pre stabilný výkon. Účinné tepelné riešenie pre disky M.2 s jedinečným Thermal Guard vyhotovením umožní neobmedzený výkon pri zápise a čítaní súborov.



Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel W480 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel W480 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1200-VB Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, DisplayPort IN Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky ATX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ak na túto MB zapojím eGPU cez Thunderbolt 3 a GPU cez PCI 16x, pôjdu obidve na 100%? Ďakujem

Diskusia a poradňa k GIGABYTE W480 VISION D
Príslušenstvo pre GIGABYTE W480 VISION D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE W480 VISION D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE W480 VISION D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE W480 VISION D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE W480 VISION D.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií